Krijg tijdens de Open Dagen twintig procent korting op de huurprijs!
Krijg tijdens de Open Dagen twintig procent korting op de huurprijs! Foto: ROLFVANKOPPEN

Holland Campers Wateringen viert haar eerste verjaardag

Algemeen

WATERINGEN - Wie jarig is trakteert. Kom langs op deze verjaardag tijdens de Open Dagen op 3, 4 en 5 januari. Er zijn heerlijke pannenkoeken en warme chocomel met slagroom.

Aan de Middenweg in Wateringen is een heuse wintercamping ingericht met de nieuwe 2020 modellen huurcampers welke voorzien zijn van heel veel nieuwe en handige snufjes. 
U kunt hier terecht voor een gratis proefrit en u kan alles te weten komen over de twee campertrainingen 7 en 8 maart, waar twee ervaren instructeurs u de 'tips en tricks' leren om voor het eerst met een camper op vakantie te kunnen. Tijdens deze dag leert u ook hoe je bochten goed aansnijdt en waar je op moet letten bij het achteruit rijden.
Komend najaar organiseert Holland Campers Wateringen voor het eerst een campergroepsreis. Wil je daar alles over weten kom dan gezellig langs voor een bakkie koffie. Als klap op de vuurpijl krijgt u tijdens de open dagen een OPEN DAGEN KORTING VAN 20 procent op de huurprijs.

U bent welkom aan de Middenweg 16, in Wateringen op:
- vrijdag 3 januari van 10:00 tot 17:00 uur
- zaterdag 4 januari van 10:00 tot 15:00 uur
- zondag 5 januari van 10:00 tot 15:00 uur

Er is nogal wat te vertellen en te zien, dus kom langs op de Holland Campers Wintercamping en geniet van de gratis warme choco, glühwein, koffie en pannenkoeken. Een beter begin van het nieuwe jaar kan je toch niet wensen. Je hoeft alleen maar te beslissen welke dag je komt…..!

Wilfred van Luijk | Holland Campers Wateringen
Middenweg 16, 2291HX Wateringen
Telefoon 088-11 22 660
www.hollandcamperswateringen.nl