Lenette Dongen in voorstelling Paradijskleier
Lenette Dongen in voorstelling Paradijskleier (Foto: )

Voorstellingen in Theater de Veste

DELFT - Komende periode heeft Theater de Veste weer een hoop leuke voorstellingen voor je in petto. Zie hier een selectie.

De Verleiders Female
In de Verleiders Female komen allerlei vrouwenzaken aan bod: feminisme, gender discriminatie, #metoo, de maatschappelijke rolverdeling en nog veel meer. Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Dunya Khayame staan op vrijdag 10 januari om 20.15 uur op de bühne van theater de Veste. Vanaf 28,50 euro ben je erbij!

Under pressure
Het gaat niet goed met de wereld. Twee theatermakers willen een metafoor tonen: twee gestreste jonge makers die zich groothouden. Een ietwat egoïstische maar oprechte poging van twee mannen om de volledige complexiteit van de wereld onder ogen te zien, en angsten te bezweren.
Woensdag 15 januari, 20.15 uur. Kaarten: vanaf 12,50 euro.

Paradijskleier
In Paradijskleier filert Lenette Dongen op een grappige manier jouw dromen en laat je weer verliefd worden op de werkelijkheid. Ideaal als je het even allemaal niet weer weet en zweeft tussen dromen en de werkelijkheid.
Je bent welkom op donderdag 16 januari om 20.15 uur. Kaarten: vanaf 21,50 euro.

TAPE FACE
Op dinsdag 21 januari om 20.15 uur vindt de silent comedyshow TAPE FACE plaats. Alleen TAPE FACE's uiterlijk is al interessant: een verwilderde blik, geëlektrocuteerd kapsel en een stuk zwarte ducttape op zijn mond. Enkel met zijn motoriek windt hij elke zaal om zijn vinger. In deze nieuwe show is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek, geluidseffecten en een heerlijke portie verbeeldingskracht.
Kaarten zijn er vanaf 20,50 euro.

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1