Schilderij Kristel Hoogeboezem van cursist Mariska van den Enden
Schilderij Kristel Hoogeboezem van cursist Mariska van den Enden

Nieuwe korte cursussen bij De VAK deze winter

Algemeen

DELFT – Al lijkt het meer op herfst, de winter komt er aan. Zoek je iets nieuws om te leren of wil je meer ontspanning tijdens deze donkere dagen? Bij De VAK kun je nu uit bijna 60 korte cursussen een keuze maken.

Diversiteit
Kom lekker tekenen en schilderen, leer meer over muziek en het luisteren naar muziek, speel mee met toneel of start samen met je peuter een cursus. Hou je van dansen en bewegen dan hebben we een veelzijdig aanbod met bijvoorbeeld flamenco, breakdance en zumba. Toe aan meer rust en balans in je leven, probeer dan één van de Body & Mind cursussen.

Wacht niet te lang
Voor alle leeftijden is een cursus te vinden. Wacht niet te lang met het maken van een keuze want op 6 januari start al de eerste korte cursus 'mindful yoga voor kinderen'. Bovendien gaat de cursussen pas door bij voldoende deelnemers.

Korting
Als Delftpashouder krijg je bij inschrijving een eenmalige korting van 25 euro op een cursus vanaf 100 euro. Daarnaast doet De VAK mee aan de cultuurregeling voor kinderen en jongeren tot 18 jaar van de gemeente Delft; het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Meer informatie vind je op de website van De VAK, centrum voor de kunsten in Delft via https://vak-delft.nl/kortecursussen