Werkplaatsmonteur Ron aan het werk met de Wynn’s Multiserve in de werkplaats.
Werkplaatsmonteur Ron aan het werk met de Wynn’s Multiserve in de werkplaats.

Idenburg Car Solutions: het eerste bedrijf in Delft met de Multiserve-behandeling

autonieuws

DELFT - Een nieuwe ontwikkeling bij Idenburg Car Solutions is het inwendig reinigen van vervuilde diesel- en benzinemotoren. Sinds kort heeft het bedrijf de Wynn's Multiserve aan de werkplaats toegevoegd.

Een apparaat waarmee Idenburg zijn dienstverlenend vermogen weer verder heeft verbeterd. De werkplaats van Idenburg Car Solutions heeft dus een nieuwe investering gedaan. Met het Multiserve apparaat zijn veelal kostbare reparaties of het vervangen van dure onderdelen, zoals roetfilters, verleden tijd. Het apparaat bevat onder meer een injectiesysteem, dat injectoren, pompen of een EGR kan reinigen en kan zorgen voor een gelijkmatige inspuiting. En met het luchtinlaatsysteem zijn de gelijkmatige luchtcirculatie te herstellen.

Drukleidingen
Het aansluiten van het apparaat kan door de monteurs van Idenburg eenvoudig worden aangesloten met drukleidingen. Hiermee is het een nieuw wapen om op een snelle manier het brandstofsysteem te reinigen. "Iets waar wij ons als garagebedrijf momenteel onderscheiden in Delft, nog geen ander bedrijf maakt gebruik van de Wynn's Multiserve", aldus eigenaar Martin Idenburg.

Aircoreiniger
Naast deze nieuwe 4-in-1-machine, heeft Idenburg Car Solutions ook de beschikking gekregen over de Wynn's Aircomatic III. Martin: "Met dit apparaat kunnen we het aircosysteem van een auto behandelen. Het komt wel eens voor dat er nare geurtjes uit een aircosysteem komen. Met de aircomatic III doden wij de bacteriën in aircoleidingen, waardoor jij weer in een frisse auto de weg op kunt. De kosten van deze behandelingen bedragen maar 45 euro."

Universeel autobedrijf
Idenburg Car Solutions is een universeel autobedrijf, met een werkplaats waarin alle merken en types auto kunnen worden gerepareerd en onderhouden. Ook kan hier uiteraard de APK worden uitgevoerd. De bandenwissel van zomer- naar winterbanden kan worden uitgevoerd en omgekeerd. En ook de opslag van zomer- en/of winterbanden is mogelijk. Ruitreparaties en -vervanging behoort tot de service, en uitdeuken zonder spuiten. "Als specialiteit kunnen we doffe koplampen weer helder maken en geliefd is natuurlijk onze aircoservice."

Cardetailing
In de werkplaats zijn verder interieur- en exterieur reiniging mogelijk, zoals een dieptereiniging waarmee vlekken, luchtjes en andere oneffenheden worden verwijderd. Wanneer er krasjes in de lak van een auto zijn ontstaan of als de lak dof oogt, dan kunnen de specialisten van Idenburg dit door middel van polijsten weer in nieuwstaat terug brengen. Een behandeling met een was of een keramische coating zorgt vervolgens voor een goede bescherming. En als finishing touch kun je zowel je auto als camper bij Idenburg Car Solutions wassen. Bij het buitenterrein staan een mooie eigen wasstraat en vijf overdekte wasboxen.

Wintercheck
"En, vergeet onze wintercheck niet", zegt Martin. "Veel kun je zelf doen, maar sommige dingen kun je beter overlaten aan de professional. Wij doen al voor 15 euro de wintercheck en daarna kun je weer veilig de weg op!"

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81 (t.o. Makro),
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl