Een deel van het projectplan De Linden in Rijswijk.
Een deel van het projectplan De Linden in Rijswijk.

Verkoop van De Linden succesvol van start via Van Daal Makelaardij

wonen

RIJSWIJK/DELFT - De verkoop in het project De Linden is op 30 november succesvol gestart. De Linden wordt gebouwd net over de gemeentegrens in Rijswijk, slechts op tien minuten fietsen van het centrum van Delft.

Het gaat om appartementen in de gebouwen Koningslinde, Zilverlinde en Wittelinde. "Allemaal vierkamer appartementen met een balkon en een parkeerplaats op eigen terrein", zegt nieuwbouwadviseur Karin Bennema van Van Daal Makelaardij. Aansprekend aan wonen in de Linden is een combinatie van mooie architectuur en een grote diversiteit, in de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Er zijn in totaal 67 ruime, luxe appartementen in de drie genoemde gebouwen. De Linden volgt op het succes van de woningbouw in Sion, en de eerste plannen in het deelgebied Parkrijk, gelegen aan het Wilhelminapark.

Actief in nieuwbouw
Van Daal Makelaardij is vrij actief als het gaat om nieuwbouw. Zo begeleidt het kantoor de verkoop van De Majesteit en het Kruikhuis in het spoorzonegebied Nieuw Delft. Ook zal binnenkort worden gestart met het project Pastorale. Een bijzonder project waarbij de Pastoor van Arskerk wordt getransformeerd naar zestien schitterende woningen. "En begin 2020 zullen we starten met de verkoop van de Aventurijn. Acht prachtige appartementen in het groen gelegen Tanthof. Noemenswaardig zijn ook de acht huurwoningen van het Morgen Wonen Concept", zegt Bennema. "Duurzame, energieneutrale woningen waar de huurder zo in kan trekken." Deze woningen bevinden zich aan de Abtswoudseweg. Graag informeert Van Daal Makelaardij u over de mogelijkheden van alle nieuwbouwprojecten. Info: nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl, t.a.v. Karin Bennema.