Logo delftopzondag.nl
De Lamm Grey Blues Band verzorgt het laatste mini-concert bij Café Phoenix
De Lamm Grey Blues Band verzorgt het laatste mini-concert bij Café Phoenix (Foto: )

Laatste mini-concert in Café Phoenix

DELFT - Na 17 mooie, maar ook roerige jaren heeft uitbaatster Tatjana Kostelic van Café Phoenix besloten te stoppen. Per zaterdag 21 december is het café definitief gesloten. Daarom kan het mini-concert wat gepland stond op zondag 29 december geen doorgang vinden.

Initiatiefnemer van de mini-concerten, Charles van Harling: "Geen leuk nieuws, voor iedereen betrokken. Maar gelukkig hebben we samen nog een andere dag kunnen prikken om een laatste mini-concert te geven. Going out with a bang! Op donderdag 19 december om 20.00 uur treedt de Lamm Grey Blues Band op in Café Phoenix aan de Nieuwe Langendijk 50A."

Nieuw leven
In 2018 hebben Loek Sies en Robert van den Bos de band weer nieuw leven ingeblazen. Gitarist Peter Barnouw, bassist Ronald Vervoort, in 2018 tijdelijk vervangen door Arthur van Baaren en last but not least toetsenist/gitarist Pieter Prins steunden dit voornemen en gingen voluit voor een fabuleuze revival: Lamm Grey Blues Band zoals je nooit gehoord hebt, de mannen - iets grijzer en nog bluesier- zijn weer terug met oud en nieuw repertoire!

Ode
Komt dat zien als laatste ode en 'farewell' aan Tatjana. Steek haar nog één keer een welverdiend hart onder de riem. 'It ain't music if it ain't got the blues!' Wees welkom allemaal... Pak je agenda erbij: donderdag 19 december, aanvang: 20.00 uur. Lamm Grey Blues Band in Café Phoenix. Entree: gratis.

Nieuwe locatie
Of dit het einde betekent van de reeks mini-concerten? Als het aan Charles ligt niet. "Nee, dat was niet de bedoeling. Dit is even een tegenslag, maar in het nieuwe jaar ga ik met frisse moed op zoek naar een nieuwe locatie waar de mini-concerten een vervolg zullen krijgen."

Meer berichten