De trotse elektro-specialist Peter-Jan Schouten, bij de 2CV in de rood-witte ‘Cola-style’ wrapping van RODI Sign.
De trotse elektro-specialist Peter-Jan Schouten, bij de 2CV in de rood-witte ‘Cola-style’ wrapping van RODI Sign.

EV Europe: opnieuw 'elektro' goedgekeurd

Algemeen

DELFT – In de werkplaats van EV Europe aan de Teslaweg op bedrijventerrein SchieOevers is deze week een wel heel bijzondere en wellicht ook vreemde Eend in de bijt binnen gewaggeld. EV Europe 100% e-experts!

Het is een zogenaamde Citroën 2CV, in de volksmond Eend geheten, die helemaal in de kleuren van het merk Coca Cola is gewrapt. Peter-Jan Schouten van EV Europe hierover: "Van de zomer heeft Coca Cola een prijsvraag gehouden. Het thema van de prijsvraag was Duurzaamheid. Hoe worden al die flesjes en blikjes eigenlijk gerecycled. Hier was eerst een heleboel uitleg over en helemaal aan het einde van de uitleg konden de deelnemers online vragen beantwoorden. En meteen ook deelnemer zijn en meedingen naar een volledig elektrisch gemaakte 2CV. De boxermotor is vervangen door een elektromotor."
Het bedrijf EV Europe heeft de 2CV van een elektromotor voorzien en vervolgens heeft het bedrijf RODI Sign de wrapping aangebracht, de kleuren rood en wit en de bekende striping van het overbekende, maar o zo mierzoete frisdrankje! "Die samenwerking met RODI Sign is overigens heel goed verlopen", zegt Schouten. "We hebben wel vaker door ons geëlektrificeerde voertuigen door dat bedrijf laten wrappen of bestickeren. Een oranje Kever bijvoorbeeld, met het beeldmerk van 1Vandaag. Andere opdrachtgevers zijn De Uithof in Den Haag, de Gemeente Leidschendam-Voorburg en vele andere bedrijven."
EV Europe is een fusie tussen twee toonzettende bedrijven op het gebied van elektrisch rijden. Heijsdijk Electric Cars van eigenaar Vincent Heijnsdijk en EV Custom van eigenaar Peter-Jan Schouten. Het eerste bedrijf richtte zich op de levering, ontwikkeling en certificering van EV componenten en lithium accusystemen. EV Custom richtte zich op complete projecten voor klanten die een full-service concept wensen. Begin 2018 zijn beide bedrijven gefuseerd tot EV Europe.

EV Europe
Teslaweg 5
(015) 215 53 61
www.eveurope.eu
info@eveurope.eu