<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Voor uw kleintje is een goed matras óók belangrijk. (Foto: PPR)
Voor uw kleintje is een goed matras óók belangrijk. (Foto: PPR) (Foto: )

Kindermatrasjes.nl: reis om de wereld in één slaapje

DELFT - Volgende week lanceert Dutch Dream Slaapcomfort een gloednieuwe website: www.kindermatrasjes.nl. Dé webshop voor een goed matras voor jouw kleine schat!

Een goed matras is belangrijk voor een gezonde nachtrust. Dat geldt voor iedereen, voor oud, maar misschien nog wel meer voor jong. Want baby's en kleine kinderen brengen immers veel meer tijd in bed door. Voor hen is hun bed niet alleen de plek waar ze uitrusten, maar dromen. Waar ze groeien en ontwikkelen. Niet voor niets is de slogan van www.kindermatrasjes.nl: 'reis om de wereld in één slaapje'! Reden te meer dus om met zorg een matras uit te kiezen. En Dutch Dream Slaapcomfort maakt het u gemakkelijk: volgende week lanceert de slaapspecialist de gloednieuwe website www.kindermatrasjes.nl, met een uitgebreid aanbod van matrassen van wieg tot ledikant. Een webshop waar u gemakkelijk en snel het meest geschikte matras voor uw kindje kunt vinden.

Eisen en eigenschappen
Een wiegje of ledikant komt niet zelden via de familie, of als erfstuk. Niets mooier dan je kindje te zien liggen in hetzelfde wiegje waar u ook nog in gelegen heeft. Maar een matrasje, dat is persoonlijk, maatwerk en moet aan heel wat eisen voldoen. Om te beginnen moet het matras het lichaam natuurlijk optimaal ondersteuning bieden. Daarnaast moet het ook anti-vochtregulerend en ventilerend zijn. En natuurlijk zonder gevaarlijke stoffen. Wasbaar is ook wel handig, want een ongelukje is zó gebeurd. En zo zijn er nog talloze eisen die je aan het matras kunt stellen. Op www.kindermatrasjes.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan matrassen dat aan tal van eisen voldoet. Wasbaar en anti-allergisch, aan weerszijden beslaapbaar, en gemaakt van diverse materialen als polyether, traagschuim, Pantera of Airbond: de nieuwste technologie op het gebied van matrassen die zorgt voor een optimale luchtcirculatie waardoor het matras koel is in de zomer en warm in de winter. Er is altijd wel een matras dat precies bij uw wensen past!

Maatwerk
Dutch Dream Slaapcomfort maakt kindermatrassen in de eigen fabriek in Ter Aar. En dat betekent dat er heel veel mogelijk is op het gebied van maatwerk. Standaard levert het bedrijf vijf verschillende maten, maar op bestelling kan een matras perfect pas gemaakt worden voor de wieg of het ledikant van uw kind. Desgewenst ook met speciale afwerkingen, zoals een afgeschuinde kant. Naast de matrassen zelf vindt u op www.kindermatrasjes.nl ook losse matrashoezen, kinderkussens en andere accessoires. Neem een kijkje en laat u inspireren!

En tegen de tijd dat uw kindje oud genoeg is voor zijn of haar eerste 'grote bed', dan is Dutch Dream Slaapcomfort natuurlijk ook het juiste adres!
Kijk op www.dutchdreamslapen.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>