Verkoper Patrick van den Berg op de bovenafdeling van zijn bedrijf Auto Nassau, officieel Suzuki Service Dealer.
Verkoper Patrick van den Berg op de bovenafdeling van zijn bedrijf Auto Nassau, officieel Suzuki Service Dealer.

Auto Nassau wordt steeds vertrouwder als Suzuki Service Dealer

autonieuws

DELFT - Auto Nassau is al weer ruim zes jaar officieel Suzuki-dealer. Patrick van den Berg en de zijnen merken dat het bedrijf door Suzuki-rijders steeds beter wordt gevonden.

"Want dat is wel heel makkelijk, een Suzuki merkdealer om de hoek", zegt Van den Berg. "Een Suzuki kun je natuurlijk door het hele land kopen, vooral door internet zijn de mogelijkheden daarvoor flink gegroeid. En als je in Delft woont, dan hoef je niet ver te gaan voor het onderhoud of als er een reparatie nodig is. Naar deze plek waar altijd uitsluitend officiële Suzuki-onderdelen gebruikt worden!"
Uiteraard is Auto Nassau vooral hét adres voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki. Dat kan dus ook nog eens dichtbij, om de hoek. Auto Nassau in Tanthof-West is makkelijk bereikbaar met de auto, maar bijvoorbeeld ook met het openbaar vervoer. Tramlijn 1 stopt voor de deur. "Het Suzuki-merkdealerschap is ons tot nu toe heel goed bevallen", zegt Van den Berg. "Suzuki is niet voor niets uitgeroepen door de ANWB tot één van de betrouwbaarste merken van de automarkt. Dat zegt wel iets over de kwaliteit van dit Japanse automerk. Alle modellen zijn goed doorontwikkeld qua motorisering, kwaliteit en afwerking."
In de jaren hiervoor was Auto Nassau vooral bekend als Daihatsu-dealer, eveneens een prima Japans merk dat staat voor kwaliteit. "Daihatsu-dealer zijn we overigens nog steeds", zegt Van den Berg. "Bij onze medewerkers in de werkplaats is alle know how in huis om auto's van het merk Daihatsu vakkundig te onderhouden."
Bij de officiële Suzuki Dealer Auto Nassau staan alle nieuwe Suzuki-modellen in de showroom. Maar op de eerste verdieping van het autobedrijf staan ook nog eens twintig top occasions van Suzuki en andere merken, mèt fabrieksgarantie. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, ben je bij Auto Nassau dus altijd aan het juiste adres. "We zijn altijd bezig om onze klanten mobiel te houden", zegt Van den Berg. "En dat houdt niet op bij de aanschaf van een auto. Door middel van goed onderhoud en reparaties waar nodig laten we onze klanten altijd veilig aan het verkeer deelnemen."
Auto Nassau is aangesloten bij CarProf, een garageformule voor alle merken en auto's van alle leeftijden. "Alle moderne auto's worden bij een CarProf-organisatie onderhouden volgens de fabrieksnormen", legt hij uit. "Daarom geven we 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties. In de werkplaats beschikken wij over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden. Ook op het gebied van uitlezen, updaten en resetten van auto-elektronica."
Extra zekerheid op het gebied van mobiliteit schaf je aan voor 29,95 euro. Voor auto's van alle merken geldt dan, dat je Mobiliteitservice voor heel Europa hebt. "Daarnaast is er een aparte Mobiliteitservice voor Suzuki, gratis bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki en geldig voor heel Europa."
Patrick van den Berg en Hans Paardenkooper zijn binnen de muren van het autobedrijf wel bekend. Hans is de vaste receptionist en daarmee een vertrouwd gezicht. Hij werkt al bij Auto Nassau sinds de jaren tachtig. "Toen was het bedrijf nog gevestigd aan de Nassaulaan, waar het ook de naam aan te danken heeft. Met een bestaan van nu al weer meer dan 35 jaar heeft Auto Nassau een rijke historie", zegt hij.
Zelf doet Patrick de werkplaatsreceptie, waar hij alle informatie van klanten opneemt, als het gaat om reparaties en onderhoud. En hij is natuurlijk de verkoopadviseur. "Iedere dag is voor mij weer een andere dag", zegt hij. "Met en voor mensen werken maakt dit werk leuk, waarbij ik het belangrijk vind om de klant goed te informeren en vooral te adviseren bij hun keuze voor de juiste auto. Natuurlijk vind ik het fijn als ik de klant daarna weer terug zie voor een APK, of voor onderhoud en reparatie."
Een afspraak inplannen kan ook online. Leenauto's en leenfietsen zijn altijd beschikbaar.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 261 66 08
www.suzukidelft.nl