Michiel Wiegman van Easy Active helpt je fitter en gezonder te worden
Michiel Wiegman van Easy Active helpt je fitter en gezonder te worden

Fitnessclub Easy Active voor een fitter lichaam

sport

DELFT - Sport & Fitness is gezond! En niet alleen omdat je er fit van wordt. Wie regelmatig sport merkt allerlei positieve veranderingen.

Wie regelmatig sport verhoogt zijn stofwisseling. Dit komt doordat een fitter lichaam meer calorieën verbruikt. Door te sporten verminder je vetweefsel en creëer je spierweefsel. Hoe meer spierweefsel je hebt, des te hoger je stofwisseling. En een snelle stofwisseling betekent dat je makkelijker op gewicht blijft.

Flexibiliteit
Als je regelmatig sport kun je meer eten zonder dat je ervan aankomt. Als je 's ochtends 45 minuten intensief sport en hiermee 500 calorieën verbrandt heb je die dag dus 500 calorieën speling. Sporten is een geweldige manier om gezond te worden en te balansen na een ongezonde dag. Een speciaal dieet is vaak niet nodig. Vooral als je een kantoorbaan hebt en dus veel zit kan sporten erg goed zijn voor je flexibiliteit. Tijdens het sporten gebruik je je lijf op een andere manier en voorkom je dus allerlei problemen met je gewrichten en je spieren. Sporten als Yoga, Total Body Shape en functionele fitness kunnen je zelfs helpen RSI te verminderen en van je pijn en stijfheid af te komen. Daarnaast helpt het je doorbloeding te verbeteren en algeheel in vorm te blijven.

Krachtcirkel
Bij Easy Active Delft kun je kiezen uit vele groepslessen, krachttraining, functionele fitness én de unieke 'eGym krachtcirkel'. De fitnesscoach kan je prima adviseren wat het beste bij je past en waarmee je kunt starten. Je kunt ook een 'gratis proefweek' nemen om alles een keer uit te proberen.
Momenteel heeft Easy Active een mooie aanbieding: geen inschrijfgeld én gratis sporten tot 1 januari 2020.
Zie de site voor de diverse groepslessen: www.fitnessclubeasyactive.nl
Fitnessclub Easy Active Delft, Schieweg 89a (tegenover de Makro). Gratis parkeren.