Verkoopadviseur Mike Arends bij de i10, met de bekende Preuninger-wokkel op de achtergrond.
Verkoopadviseur Mike Arends bij de i10, met de bekende Preuninger-wokkel op de achtergrond.

Nieuwe Ioniq EV bij Preuninger en Try & Buy Bonus op i10 en Tucson

autonieuws

YPENBURG - Bij Hyundai Preuninger vinden momenteel de eindejaarsacties plaats, genaamd de 'Try & Buy Bonus' korting.

Tijdens deze dagen geeft het Hyundai-dealerbedrijf van Preuninger op diverse modellen spectaculaire kortingen. Te beginnen bij de Hyundai i10, waar een bedrag van 2.100 euro korting op gegeven wordt. "Als je plaats neemt achter het stuur van de i10, dan wil je niet anders meer", zegt verkoopadviseur Mike Arends. "Niet alleen is het rijden heel plezierig, maar je voelt je ook veilig vanwege de aanwezigheid van slimme technologie in de auto."

Try
Met de Try & Buy Bonus koop je de auto ook nog eens met flinke korting van ruim tweeduizend euro. "Kom langs voor een proefrit", zegt Arends. "Met deze bonus rijd je de i10 al vanaf 9.795 euro. Voor het inruilen van de huidige auto hebben we een scherp inruilaanbod."

Buy
Ook aantrekkelijk aangeboden is de vernieuwde Hyundai Ioniq Electric (EV). Deze auto is verder verbeterd met een grotere actieradius van 311 kilometer. Verbeteringen zijn er verder op het gebied van de wegligging, onder meer door een laag zwaartepunt. De elektromotor in de vernieuwde auto levert vanuit stilstand een maximale trekkracht, wat resulteert in een bliksemsnelle acceleratie. In 9,9 seconden van nul naar honderd. "Opwindende prestaties en een uitstekende wegligging zijn verder van toepassing op de Ioniq EV", legt Arends uit. "Volledig connected met onder meer Bluelink en een uitgebreid Hyundai SmartSense veiligheidspakket. Nog dit jaar leverbaar met de voordelige 4 procents-bijtelling regeling. En uit voorraad leverbaar..."

Bonus
Ook een interessant model waarvoor de Try & Buy Bonus geldt is de Tucson, waar meteen de hoogste korting voor geldt, namelijk 5.000 euro. De Tucson is hiermee al leverbaar vanaf 27.995 euro. "En hierbij geldt ook een scherp inruilaanbod."

Preuninger Hyundai
www.preuninger.nl