Pierre Wind komt met passie en humor vertellen over duurzaam koken (Foto: Walter Kallenbach)
Pierre Wind komt met passie en humor vertellen over duurzaam koken (Foto: Walter Kallenbach) Foto: Walter Kallenbach

Uniek avondje met Haagse kok Pierre Wind

Algemeen

DELFT - Op donderdag 28 november aanstaande, om 20.30 uur, komt de gepassioneerde en enthousiaste kok Pierre Wind voor een bijzondere lezing en kookdemonstratie naar Theater de Veste. En Pierre zal Pierre niet zijn als hij daar geen bijzonder feestje van maakt!

Pierres doen en laten is, en bestaat uit voedsel. Deze avond presenteert hij een totaal nieuwe eetvisie, en laat dit ook zien! Eentje die niet alleen duurzaam is voor onze planeet, maar ook voor je portemonnee.

Passie en humor
Eind van het jaar verschijnt Pierres nieuwe boek 'De Eco Keuken van Wind – Handboek voor Duurzaam Koken'. Het publiek krijgt alvast een voorproefje en als eerste een inkijkje in deze revolutionaire ontwikkeling. Pierre vertelt niet alleen hoe je duurzaam kunt koken, maar laat dit ook - op zijn geheel eigen verrassende, passievolle en humoristische wijze - zien. En daarna ga je als publiek met veel tips naar huis. Kortom, een Win-Wind situatie!

Kaarten
Kaartjes voor dit event kosten 12,50 euro per persoon en zijn te koop aan de kassa van het theater of via de site: www.theaterdeveste.nl.