Ilse Warringa schittert in 'Zwijnenstal', te zien in De Veste!  (Foto: Sanne Peper)
Ilse Warringa schittert in 'Zwijnenstal', te zien in De Veste! (Foto: Sanne Peper)

Muzikale familievoorstelling bij Theater de Veste

cultuur

DELFT - Ilse Warringa en Rop Verheijen schitteren in de bejubelde muzikale familievoorstelling 'Zwijnenstal', op zaterdag 16 november te zien in Theater de Veste.

Een spannende en erg grappige familievoorstelling (8+) met veel livemuziek en een topcast! Naast Warringa en Verheijen zetten ook Freek den Hartogh en Whitney Sawyer hun beste toneelbeentje voor.

Animal Farm
De voorstelling gaat over macht, recht en onrecht en is losjes geïnspireerd op het wereldberoemde boek 'Animal Farm' van George Orwell. Het gaat niet alleen over slechteriken die ten koste van alles en iedereen de baas spelen, maar ook over de anderen die dat laten gebeuren. In het klein zie je dat op school, in de klas en tussen vrienden. Waarom doe je mee met dingen waar je het eigenlijk niet mee eens bent? Wat kan je ertegen doen? En heb je zelf ook macht?

Humor met boodschap
Dit lijkt zware kost, maar het is regisseur Marije Gubbels heel goed gelukt 'Zwijnenstal' met heel veel humor en grapjes toegankelijk, boeiend en leuk te maken voor kinderen. Zo goed zelfs dat pers én publiek laaiend enthousiast zijn.

Kijk voor tickets op de site van het theater: www.theaterdeveste.nl.