<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De best wel zeer bekende Delftenaar Marja van Bijsterveldt juicht de nieuwe opzet van de verkiezing toe
De best wel zeer bekende Delftenaar Marja van Bijsterveldt juicht de nieuwe opzet van de verkiezing toe (Foto: )

Kies dé Delftenaar van het Jaar: laatste ronde!

DELFT - Omdat onze stembus overspoeld wordt met reacties, hebben we besloten de inzendtermijn voor uw kandidaat voor Dé Delftenaar van het Jaar met een week te verlengen. Met andere woorden: u kunt nog tot en met donderdag 7 november uw kandidaat aandragen.

Door Ruud Stift

Ook onze 'burgermoeder', burgemeester Marja van Bijsterveldt is opgetogen over de nieuwe manier waarop de verkiezing is uitgezet: "Delft is een stad die uitblinkt in verbondenheid. De stad, dat zijn we samen met z'n allen. Er zijn heel veel betekenisvolle Delftenaren die initiatiefrijk en actief zijn. Deels bekend, deels onbekend. Door deze verkiezing kunnen de onbekende, uitblinkende Delftenaren ook uit de schaduw treden. Ik juich deze nieuwe opzet van harte toe. Een mooie stap als podium voor alle Delftenaren die het verschil maken."

Top 10
Als volgende week alle door u genomineerde kandidaten zijn verzameld, gaat de volgende selectieronde van start. Uit alle inzendingen selecteert de vakjury tien mensen die we al volgend weekend presenteren in de Delft op Zondag.
We stellen deze tien overgebleven genomineerden de komende weken nader aan u voor, zodat u de kandidaten beter leert kennen voordat u een definitieve keuze maakt.

Vanaf dan kan er ook definitief gestemd worden op Dé Delftenaar van het Jaar. Dat kan tot in de laatste week van dit jaar, want in onze laatste editie van 29 december maken wij de winnaar aan u bekend!

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>