Met zeven zitplaatsen hebben de Mitsubishi Outlander Limited en Limited+ van binnen ruimte genoeg.
Met zeven zitplaatsen hebben de Mitsubishi Outlander Limited en Limited+ van binnen ruimte genoeg.

Speciale uitvoeringen Limited en Limited+ van Mitsubishi Outlander

autonieuws

De rijk uitgeruste Mitsubishi Outlander is vanaf heden leverbaar in de gelimiteerde uitvoeringen Limited en Limited+.

De Outlander heeft als Limited-uitvoering onder meer zeven zitplaatsen, een krachtige 2.0-liter benzinemotor met 150 pk (110 kW) en standaard een automaat. De uitrusting bestaat verder uit two-tone 18-inch lichtmetalen wielen, bi-led koplampen, led-mistlampen met ComfortTec leer beklede stoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Optimale veiligheid is gewaarborgd door de Blind Spot Warning, de innovatieve Multi Around Monitor, Rear Cross Traffic Alert en parkeersensoren achter.
Van binnen zijn de uitvoeringen Outlander Limited en Limited+ compleet en comfortabel. Onder meer met stoelverwarming vóór, stuurwielverwarming, dual-zone climate control, een achterklep die elektrisch te bedienen is. en een panoramisch schuif- en kanteldak waar hetzelfde voor geldt. Je hebt bovendien geen sleutel nodig, je kan comfortabel de auto binnen stappen met een keyless entry. Entertainment in de auto is ook volop vertegenwoordigd, met het SDA-multimediasysteem, voorzien van een smartphonekoppeling voor Android Auto en Apple Carplay.
De Limited+ is nog rijker uitgerust. Bovenop de uitrusting van de Outlander Limited is de plus-uitvoering ook nog eens voorzien van met zwart leder beklede stoelen en een Rockford Fosgate premium audiosysteem met negen speakers en 710 Watt muziekvermogen. Het pakket veiligheidsvoorzieningen is verder uitgebreid met Adaptive Cruise Control, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning en Automatic High-Beam.
Beide uitvoeringen zijn uitgerust met de krachtige 2.0-liter benzinemotor die 150 pk (110 kW) en 195 Nm koppel levert. Een benzinemotor die gekoppeld is aan een zes-traps CVY-automaat met Sports Mode en schakelflippers aan het stuurwiel. Het maximum geremd trekvermogen bedraagt wel 1.600 kilogram. De Mitsubishi Outlander Limited is verkrijgbaar vanaf 38.990 euro. De Outlander Limited+ begint bij 43.490 euro.

Preuninger Haagland
www.preuninger.nl