Sala Kaya is dé bandenspecialist van Delft en omstreken.
Sala Kaya is dé bandenspecialist van Delft en omstreken.

Knallende acties en prijzen voor winterbanden bij Sky Bandennet

autonieuws

DELFT - Firststop Sky Bandennet is het bandenbedrijf van Sala Kaya. Het bedrijf is aangesloten bij Firststop, het grootste netwerk van bandenspecialisten met als voornaamste merk Bridgestone.

Uiteraard kun je bij Sky Bandennet nog talloze andere topmerk-banden vinden, voor iedere auto en iedere persoon. Het is weer tijd voor de bandenwissel, want de winter is in aantocht. "We hebben een groot aantal winterbanden van de beste kwaliteit ingeslagen, waardoor de klant kan profiteren van hoge kortingen bij aanschaf", legt Sala Kaya uit. "Wij hebben de meeste types van Bridgestone in huis. Het voordeel kan wel oplopen tot 100 euro cashback op Bridgestone banden. Zijn de banden aan vervanging toe, doe het dan nu, want nu is het voordeel het grootst. En de feestdagen zijn al zo duur..." Bridgestone heeft inmiddels weer een nieuwe winterband ontworpen. De Bridgestone LM005, die heel goede rijeigenschappen heeft, en goed en stil is in gebruik. A-label winterbanden, een echte aanrader! Wil je toch nog even met de huidige winterbanden door, geen probleem en Sky Bandennet heeft de bandenwissel snel en vakkundig uitgevoerd. "Natuurlijk is iedereen altijd welkom voor alle soorten reparaties en APK", zegt Sala, die net een klant verwelkomt in de werkplaats.
"Ik kom hier gewoon even binnen, want er is iets met de ruitenwissers van mijn KIA Picanto uit 2005", zegt Lianne. "Ik kom al acht jaar bij hem, en ben altijd heel tevreden. Voor de kleine reparaties is het zonder afspraak en klaar terwijl je wacht. Je rijdt altijd in een veilige auto, en dat is belangrijk, want ik heb best vaak de kleinkinderen achterin zitten. Hier krijg je een eerlijk en het beste advies, dat altijd waarheidsgetrouw is. Echt, alleen Sala en zijn team mogen aan mijn auto zitten! De prijs is hier de prijs en als de reparatie toch duurder uitvalt, dan belt hij even..." Bij het bedrijf kun je ook terecht voor een groot assortiment lichtmetalen velgen. Laat je zelf ook overtuigen bij Firststop Sky Bandennet.

Firststop Sky Bandennet
Faradayweg 11
2627 AX Delft
(015) 785 11 73
(06) 412 195 84
www.skybanden.nl