Kenniscafé Toerisme & Recreatie
Kenniscafé Toerisme & Recreatie

Kennisquiz bij Kenniscafé Toerisme & Recreatie

Algemeen

REGIO - Op dinsdag 29 oktober staat voor ondernemers uit de toerisme- en recreatiesector, groene organisaties en overheid het Kenniscafé Toerisme & Recreatie op het programma. Het eerste Kenniscafé Toerisme & Recreatie van het seizoen staat volledig in het teken van netwerken en de kennisquiz 'Ken je regio'.

Deze quiz, die kenmerken heeft van een pubquiz, is speciaal gemaakt om uw kennis van toerisme en recreatie in onze regio te testen. Aan de hand van interessante feitjes en leuke weetjes (met beeld en geluid) leert u op speelse wijze veel over de regio Midden-Delfland, Westland, Maassluis en Vlaardingen. Tijdens deze laagdrempelige kennisquiz dagen we u van harte uit en strijden we om de eer.

Welkom
Het kenniscafé Recreatie & Toerisme, vrij entree, vindt plaats op Lentiz MBO Maasland, Commandeurskade 22 te Maasland op dinsdag 29 oktober a.s. van 16.30 tot 17.30 uur met aansluitend een borrel tot 18.15 uur. Inloop vanaf 16.00 uur.

Organisatie
Het kenniscafé wordt vier keer per jaar gehouden en wordt georganiseerd door Lentiz onderwijsgroep, gemeente Midden-Delfland, De Rode Draad en Bezoek Westland. Het nieuwe jaar staat geheel in het teken van kennisdelen, ontmoeten en verbinden.