De prachtige kraam van Basjes Nootzaak, met een zeer ruim assortiment!
De prachtige kraam van Basjes Nootzaak, met een zeer ruim assortiment!

Basjes Nootzaak viert 50-jarig jubileum!

Algemeen

DELFT - Basjes Nootzaak, de prachtige notenkraam die elke zaterdag van 07.00 uur tot 17.00 uur present is op de zaterdagse markt op de Burgwal in Delft, viert dit jaar haar 50-jarig jubileum!

En dat wil eigenaar Orlando d'Arnault natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Integendeel, hij wil zijn volledige cliëntèle mee laten profiteren van dit feestelijke feit. Dus, wees op tijd én erbij op zaterdag 26 oktober. Waarom? Omdat Orlando en zijn medewerkers op die dag de hele voorraad met 50% korting aanbieden. Dus, je betaalt maar de helft voor alle producten: gedroogde zuidvruchten zoals vijgen, dadels, pruimen en abrikozen en/of verschillende soorten noten. Zoals die heerlijke Australische macadamia's, de grootste in zijn soort!

Orlando d'Arnault: "Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Basjes Nootzaak. De naam Basjes Nootzaak komt van mijn voorganger Bas. Die kende ik nog van vroeger, want we woonden allebei in Woerden. Toen hij met pensioen ging, heb ik zijn bedrijf overgenomen. Ik had al veel affiniteit en ervaring met de marktverkoop, dus voordat ik het wist had ik zijn kraam gekocht!"

Sinds 2017 hebben we een prachtige, nieuwe verkoopwagen met nog meer mogelijkheden en vooral ook meer ruimte om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We hebben een groot assortiment noten en zuidvruchten van uitstekende kwaliteit. Iedere dag beginnen we met nieuwe schone olie. De noten worden ter plekke vers bereid, dus zonder toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten. Je kunt heerlijk uitpakken met noten en zuidvruchten. Kijk maar eens op onze site voor enkele smaakvolle recepten!
Zie ook: basjesnootzaak.nl