<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Wethouder Kavita Parbhudayal heeft de nieuwste Singaporese smaaktrends al geproefd
Wethouder Kavita Parbhudayal heeft de nieuwste Singaporese smaaktrends al geproefd (Foto: )

Beleef Azië bij foodfestival Tasty Singapore

YPENBURG - Dit weekend zijn de nieuwste culinaire hoogstandjes te proeven bij de Aziatische supermarkt Amazing Oriental. Liefhebbers van Aziatisch eten kunnen hun geluk op tijdens Tasty Singapore 2019.

Tijdens het culinaire festival worden bezoekers getrakteerd op kookdemonstraties, proeverijen en nieuwe producten. "Wat wij willen is dat bezoekers van dit evenement kennismaken met Singapore en daarbij de Aziatische sfeer beleven", vertelt Liza Poon van Amazing Oriental. "Hier proef, ruik en hoor je Azië. Mensen kunnen de Singaporese cultuur leren kennen, terwijl zij luisteren naar live muziek en genieten van heerlijke hapjes. Ook maken klanten kans op een reischeque en vele andere prijzen bij aankoop van onze actieproducten."

Verrassende smaken
"De Singaporese keuken biedt verrassende nieuwe smaakcombinaties en daarmee weer compleet nieuwe kookinspiratie. Het mooie van Tasty Singapore is dat je die smaken en kooktechnieken meteen thuis kunt uitproberen, want alle ingrediënten zijn te koop in onze supermarkt."

Aziatische supermarkt
Amazing Oriental is opgericht in 1986 en inmiddels uitgegroeid tot een supermarktketen met een enorm aanbod van Aziatische levensmiddelen. "Wij hebben, in tegenstelling tot de Nederlandse supermarkt, een groot assortiment bladgroenten om een gezonde maaltijd op tafel te zetten."

Opening
Vrijdag 11 oktober is het evenement geopend door wethouder Kavita Parbhudayal. Bezoekers kunnen het festival bezoeken tot en met zondag 13 oktober. De supermarkt Amazing Oriental is gevestigd aan de Laan van Haamstede 36 in Ypenburg.
Meer informatie? Kijk op www.amazingoriental.com

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>