<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Baaf Automotive.
Het team van Baaf Automotive.

Volkswagen Polo 1.2 Trendline dé top occasion bij Baaf Automotive

DELFT - Bij Baaf Automotive staan altijd ongeveer honderd top occasions. "Allemaal in een gezellige prijsklasse tot 5.000 euro", zegt eigenaar Manfred Bavelaar.

"Het zijn dus stuk voor stuk echte aanraders." Koop je hier een auto, dan wordt die altijd met beurt en APK afgeleverd. Er hoeven geen afleverkosten te worden betaald. "We hebben altijd honderd zeer goede occasions op voorraad. Om dat op peil te houden, zoeken we ook altijd auto's. Wil je die van jou kwijt, zet hem niet op Marktplaats. Hier krijg je een goede prijs, meteen geld en een officiële vrijwaring. Heb je dus iets leuks, kom dan langs. Echt, wij zijn heel wat flexibeler dan een grote merkdealer", aldus Manfred Bavelaar, die kan bogen op zeer goede reviews.
Iedereen is dan ook welkom om eens een kijkje te komen nemen in het bedrijf aan de Vrijenbanselaan 33. Wellicht heb je op de website een heel geschikte occasion gezien. Kom die dan in het echt bekijken in de showroom. "Of kom ter plekke een keuze maken uit het aanbod."
Baaf Automotive heeft negen jaar geleden de deuren geopend. Het bij de BOVAG-aangesloten autobedrijf is in 2014 uitgeroepen tot Delfts Ondernemer van het Jaar. De beste service wordt aan de klant geboden, niet alleen voor wat betreft de aankoop van een goede occasion, maar ook op het gebied van het onderhoud of reparaties aan de auto's van particulieren en bedrijven. En APK zonder afspraak is ook altijd mogelijk. "In alle gevallen zijn we voordeliger en vooral persoonlijker, vooral voortkomend uit onze onafhankelijkheid. Voor wat betreft de reparaties en het onderhoud kunnen de mensen in onze werkplaats alles aan, elk merk is in goede handen van de monteurs van Baaf Automotive. Deze keer staat extra in de belangstelling de zilverkleurige Volkswagen Polo. Een auto uit 2007 en met 98.730 kilometer op de teller."
De Polo 1.2 Trendline vijfdeurs hatchback kost 4.250 euro. Van oorsprong is Manfred Bavelaar coureur en hij is nog altijd actief in de Mazda MX5 Cup. Je kan hem dus ook regelmatig op het circuit komen bewonderen!
Meer informatie: (015) 215 96 96 of www.baafautomotive.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>