<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De vernieuwde Nissan Juke, met het vernieuwende 2019-design.
De vernieuwde Nissan Juke, met het vernieuwende 2019-design.

Met de vernieuwde Nissan Juke krijg je en betaal je ook wat meer

De vanafprijs van de vernieuwde Nissan Juke is bekend geworden. De voordeligste versie in de prijslijst van de Nissan Juke gaat 23.990 euro kosten.

Hier is een prijsstijging te zien, want voorheen was de 1.6 Visia het voordeligst. Maar de nieuwste Nissan Juke is dan ook wat groter, biedt meer ruimte en heeft een moderner interieur.

Meer vermogen
Bovendien schuilt er meer vermogen onder de motorkap. Vooralsnog is de Nissan Juke leverbaar met de 117 pk sterke 1.0 DIG-T. Meer vermogen, wanneer je dit vergelijkt met de 94 pk leverende 1.6 van het hiervoor gebruikelijke model.
Vernieuwd design
Het design van de vernieuwde Nissan Juke wordt gekenmerkt door scherpe lijnen, intense lichten en opvallende designaccenten. Onderscheidend is het zwevend dak. De wielen zijn voorzien van 19-inch lichtmetalen velgen.
De Nissan Juke heeft strakke, aerodynamische lijnen.

Boomerang
De led-achterlichten van de nieuwe Nissan Juke hebben een kenmerkend Nissan 'Boomerang' design, die zeker op zullen vallen bij het voorbij rijden. Dankzij de felle led-lampen is de auto voor het overige verkeer beter te zien. Niet alleen stijlvol, maar ook veilig! De achterspoiler in dit model geeft de nieuwe Nissan Juke niet alleen meer attitude, maar die is ook nog eens aerodynamisch. De koplampen met led-verlichting aan de voorkant completeren het iconische design van de Nissan Juke.

Cockpit
Het interieur van de vernieuwde Nissan Juke doet denken aan een cockpit. Een revolutionair design, met het 'Gliding Wing' principe en een zwevend instrumentenpaneel. Geavanceerde technologie is geïntegreerd. Hoofdsteunen zijn met audio geïntegreerd. De ergonomische sportstoelen zorgen voor een optimale stabilisatie. En dan is hij ook nog eens ruim, is er een goede door-luchting en heb je van binnen uit een geweldige zichtbaarheid.

Zeeuw en Zeeuw
www.zeeuwenzeeuw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>