De Sportraad Delft ziet de regenboogvlag graag bij elke sportvereniging wapperen
De Sportraad Delft ziet de regenboogvlag graag bij elke sportvereniging wapperen

Sportraad Delft promoot Coming Out Day

sport

DELFT – De Sportraad Delft steunt en promoot Coming Out Day die jaarlijks op 11 oktober plaats vindt.

Guus Heemskerk, secretaris/penningmeester Sportraad van Delft: "Omdat Delft een regenbooggemeente is, willen we graag op zoveel mogelijk plekken laten blijken dat LHBTI+ (Lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse en queer) geaccepteerd is in Delft en dat iedereen mag zijn wat hij of zij als persoon wilt zijn."

Regenboogvlag
"Om dit te uiten willen we graag op zoveel mogelijk sportverenigingen de regenboogvlag hijsen. Zou u hier als vereniging aan mee willen doen? Heeft u al een vlag of moeten wij er één komen brengen? Wij horen het graag!"
Bij interesse graag mailen met Dirk Wils, buurtsportcoach Delft voor Elkaar: d.wils@haaglandenbeweegt.nl
Let op: Graag naam, vereniging en adres vermelden!
De Sportraad van Delft heeft haar folder aangepast en vernieuwd. De folder is in een papieren versie te verkrijgen bij de secretaris van de Sportraad.

Sporten met korting
In Delft zijn 15 verenigingen aangesloten bij de Delftpas, waaronder de voetbalverenigingen SEP en sv DHL, Zwem- en Waterpolovereniging D'elft, Rugbyclub Delft en Budo Gouweleeuw. Wil je dat jong en oud bij jouw vereniging komt sporten? Word dan partner van de Delftpas! Dit draagt bij aan gezonde Delftenaren en meer leden voor de vereniging, dus win-win! Elk pasjaar bieden verenigingen een actie aan via de Delftpas. Met deze actie geeft de vereniging de pashouder een korting van 25 euro op de jaarcontributie. De sportvereniging ontvangt van de Rotterdampas, waarbij de Delftpas aangesloten is, een vergoeding van 20 euro per pashouder. Maak een account aan op www.rotterdampas.nl/partners en dien een actie in. Meer informatie, zie: www.delftpas.nl