Afbeelding

Column van Ruud

vaste rubrieken

Sorry fans, alweer een beknopte versie. Gelukkig luidt het gezegde niet voor niets: 'Beter kort uit de doeken dan (te) lang van stof'.
Delft kan trots zijn, want het heeft de Havenmeester van het Jaar in huis. Een welgemeend proficiat gaat uit naar Kim Timmermans. Ik ga haar binnenkort varend een corsage opspelden. Na het 'Haven meester!' is het tijd voor de begroting die het college presenteerde. Er worden geen bezuinigingen doorgevoerd. Let hier voornamelijk op het woordje 'geen'. Wanneer is dat ooit eerder voorgekomen? Kunt u zich dat überhaupt herinneren? Is Delft financieel weer boven Jan? Zo ja, dan doen ze zeker iets onroerend goed..
Heeft u het 'brekende nieuws' al gehoord? Op de TU Campus verrijst een tijdelijk theater wat plaats moet bieden aan een spektakelmusical over Willem van Oranje, de broer van Soldaat. De bouw start mei volgend jaar. Wat ik van musicals vind? MAMMA MIA, daar overvalt u mij wel een beetje mee. Laat ik daar -net als Willem vaak placht te doen- maar over zwijgen...
Tot zings, Ruud