Luc en Robert trekken de aandacht met hun outdoor reclame voor DelftseBanen
Luc en Robert trekken de aandacht met hun outdoor reclame voor DelftseBanen

DelftseBanen komt met carrièrekrant

Algemeen

DELFT - DelftseBanen is een vacatureplatform speciaal voor bedrijven en inwoners uit de regio. In samenwerking met RODI Media ZH brengt het bedrijf volgend weekend een carrièrespecial uit in Delft op Zondag.

Wat DelftseBanen kenmerkt is het lokale aspect van het vacatureplatform. "Wij focussen met ons platform op het toch wat dorpse karakter van Delft. Velen zijn gehecht aan de regio en willen hier niet weg. Ons platform speelt daarop in en brengt Delftse bedrijven in contact met lokale werkzoekenden", aldus oprichter Robert Guliker.
Steeds meer bedrijven uit de regio maken gebruik van de diensten van DelftseBanen. "Wat werkgevers zo aanspreekt in onze werkwijze is dat wij naast actief werkzoekenden ook veel latent werkzoekenden bereiken", vertelt partner Luc Doorewaard. "Door onze kennis en promotiemogelijkheden bereiken werkgevers de gewenste lokale kandidaten. Potentiële kandidaten zien de vacatures voorbij komen op de sociale kanalen, apps en websites waarop zij actief zijn, waardoor het sollicitatieproces wordt vergemakkelijkt voor beide partijen."

Online/offline promotie
Samenwerking met RODI Media ZH maakt het voor DelftseBanen mogelijk om in Delft op Zondag te adverteren. De combinatie van online en offline promotie van vacatures is binnen deze regio uniek en zorgt voor een groot bereik. Vacatures van DelftseBanen zijn het gehele jaar te vinden in de krant, maar krijgen in de uitgave van zondag 6 oktober een speciale plek. Dan wordt namelijk de eerste special met pagina's vol vacatures gepubliceerd, die driemaandelijks zal terugkeren. Alle informatie uit deze krant verschijnt ook op het platform zelf. Er zijn nog een paar vacatureplekken vrij. Geïnteresseerde werkgevers zijn kunnen contact opnemen met DelftseBanen via 015-7400074 of info@delftsebanen.nl. Zie ook: www.delftsebanen.nl