Verkoopleider Wouter de Vos bij de Suzuki Vitara, één van de actiemodellen bij Suzuki Kees Balvert.
Verkoopleider Wouter de Vos bij de Suzuki Vitara, één van de actiemodellen bij Suzuki Kees Balvert.

Actietijd bij Suzuki Kees Balvert tot en met het einde van het jaar

Algemeen

YPENBURG - Bij Suzuki Kees Balvert is het tot en met het einde van het jaar actietijd. Voor alle Suzuki-modellen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

Suzuki heeft een uitgebreide range modellen, die loopt van de Celerio naar de Ignis, Swift, S-Cross, Vitara en de Jimny. Voor elk wat wils dus. "Het inruilvoordeel bij een nieuwe Suzuki kan wel oplopen tot 2.000 euro extra inruilvoordeel", legt verkoopleider Wouter de Vos uit. "We hebben bijvoorbeeld een beperkt aantal Suzuki's Vitara beschikbaar, met de 1.4 Boosterjetmotor die 140 pk levert: een krachtige motor. De vanafprijs voor deze Vitara ligt dan op 27.499 euro. Ook is er bijvoorbeeld een beperkt aantal Suzuki's S-Cross, met dezelfde krachtige 1.4 Boosterjet motor. Ook weer met die 2.000 euro extra inruilvoordeel."

Suzuki Vitara
De betrouwbare Suzuki Vitara is een stoere SUV, waar je op kan rekenen dankzij de solide en veilige technieken. "Stap je in de Vitara, dan zit je in een ruime en stijlvolle SUV", gaat De Vos verder. Betrouwbaar dus, maar ook zuinig in gebruik door zijn lage gewicht. In deze auto heb je een hoge zitpositie en ervaar je volop comfort."
De Suzuki Vitara is bovendien uitgerust met Suzuki's geavanceerde safety-technieken, met een camera en een laser. Een detectiesysteem, dat onder meer voetgangers en wegbelijning detecteert. "Tegen geringe meerprijs is de Vitara ook beschikbaar met AllGrip vierwielaandrijving. De Vitara is dé allroader van nu."

Suzuki S-Cross
Van de Suzuki S-Cross is ook een beperkt aantal exemplaren met 1.4 Boosterjet motor beschikbaar. De veelzijdige familie-crossover, die luxe elementen heeft en veel comfort biedt. Zoals een groot schuif- en kanteldak. "Ook dit is een betrouwbare auto, die behalve veel ruimte, ook genoeg trekkracht biedt. Maar ook een sterke en zuinige benzinemotor heeft", legt De Vos uit. "Met zijn crossover-design en chromen grille is de auto stoer om te zien. Ook deze auto is optioneel voorzien van AllGrip vierwielaandrijving. Zowel de Suzuki Vitara als de Suzuki S-Cross is tegen meerprijs ook verkrijgbaar met automaat." Op de Suzuki S-Cross is een prijsetiket geplakt van 22.899 euro.

Gunstig leasen
Voor de zakelijke rijder is Suzuki rijden ook aantrekkelijk. Zeker als hij in de actieperiode bij Suzuki Kees Balvert zaken komt doen. Voor de Suzuki-modellen gelden namelijk erg gunstige leasetarieven. "De klant heeft hierbij de mogelijkheid om de huidige auto in te ruilen en daarvoor cash geld in handen te krijgen", begint De Vos. "Ook kan hij er voor kiezen om met behulp van het inruilbedrag het maandelijkse leasebedrag te verlagen. Gebruik je het inruilbedrag als aanbetaling, dan betaal je vervolgens als leasebedrag een aanzienlijk lager maandbedrag."

AllGrip
Het begrip is al gevallen, AllGrip vierwielaandrijving. Deze innovatieve techniek biedt efficiëntie als het kan en grip als de situatie er om vraagt. Onder normale omstandigheden zijn alleen de voorwielen aangedreven - bij normaal gebruik rijdt de auto dan zo zuinig mogelijk. Verliezen de voorwielen grip, dan wordt volledig automatisch de aandrijving over alle vier de wielen verdeeld. Zelfs bij moeilijke weersomstandigheden, bij een glad wegdek, en bij onverharde wegen, houdt de auto op deze manier volop grip.

Actieperiode
Er zijn kortom genoeg redenen om eens langs te komen bij Suzuki Kees Balvert. Neem een kijkje in de showroom, maar wees er op tijd bij, want de acties gelden voor een beperkt aantal voorraadmodellen.

Suzuki Kees Balvert, Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl