<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Auto Nassau, met van links naar rechts Jeffrey, Hans, Patrick, John, Wesley en Jerry.
Het team van Auto Nassau, met van links naar rechts Jeffrey, Hans, Patrick, John, Wesley en Jerry.

De service van Auto Nassau houdt niet op bij de aanschaf van een nieuwe auto

DELFT - Auto Nassau is officieel Suzuki Service Dealer. Dat betekent dat in de showroom alle nieuwe Suzuki-modellen vertegenwoordigd zijn.

Op de eerste verdieping van het autobedrijf staan ook nog eens twintig top occasions van Suzuki en andere merken, mèt fabrieksgarantie. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, ben je bij Auto Nassau dus altijd aan het juiste adres. "Maar we zijn ook altijd bezig om onze klanten mobiel te houden", zegt Patrick van den Berg. "En dat houdt niet op bij de aanschaf van een auto. Door middel van goed onderhoud en reparaties waar nodig laten we onze klanten altijd veilig aan het verkeer deelnemen."

De grote kracht
Volgens Patrick Van den Berg is die instelling van dit bedrijf meteen de grote kracht. "Onze medewerkers in de werkplaats werken snel en vakkundig", zegt hij. "Is de auto voor een reparatie of onderhoud in de werkplaats, dan is er altijd een leenauto of een leenfiets beschikbaar. Is het een kortdurende reparatie, dan kan de klant onder het genot van een kopje koffie even wachten. We werken altijd volgens afspraak en proberen de reparatieperiode zo kort mogelijk te laten duren. Oh ja, ook heel handig, tram 1 stopt hier aan de Lagosweg voor de deur."

Suzuki en Daihatsu
Een officieel Suzuki Service Dealer. Daarmee heeft Auto Nassau de voorbije jaren een goede naam opgebouwd in Delft en omstreken. In de jaren daarvoor was Auto Nassau vooral bekend als Daihatsu-dealer, eveneens een prima Japans merk dat staat voor kwaliteit. "Daihatsu-dealer zijn we overigens nog steeds", zegt Van den Berg. "Bij onze medewerkers in de werkplaats is alle know how in huis om auto's van het merk Daihatsu vakkundig te onderhouden."

CarProf-formule
Auto Nassau is aangesloten bij CarProf. Een garageformule voor alle merken en auto's van alle leeftijden. "Alle moderne auto's worden bij een CarProf-organisatie onderhouden volgens de fabrieksnormen", legt hij uit. "Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties. In de werkplaats beschikken wij over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden."
Extra zekerheid op het gebied van mobiliteit schaf je bij Auto Nassau aan voor 29,95 euro. Voor auto's van alle merken geldt dan, dat je Mobiliteitservice voor heel Europa hebt. "Daarnaast is er een aparte Mobiliteitservice voor Suzuki, gratis bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki en geldig voor heel Europa."

Auto Nassau Team
Patrick van den Berg en Hans Paardekooper zijn binnen de muren van het autobedrijf wel bekend. Hans is de vaste receptionist en daarmee een vertrouwd gezicht. Hij werkt al bij Auto Nassau sinds de jaren tachtig. "Toen was het bedrijf nog gevestigd aan de Nassaulaan, waar het ook de naam aan te danken heeft. Met een bestaan van nu al weer meer dan 35 jaar heeft Auto Nassau een rijke historie", zegt hij. Zelf doet Patrick de werkplaatsreceptie, waar hij alle informatie van klanten opneemt, als het gaat om reparaties en onderhoud. En hij is natuurlijk de verkoopadviseur. "Iedere dag is voor mij weer een andere dag", zegt hij. "Met en voor mensen werken maakt dit heel leuk, waarbij ik het belangrijk vind om de klant goed te informeren en vooral te adviseren bij hun keuze voor de juiste auto. Natuurlijk vind ik het fijn als ik de klant daarna weer terug zie voor een APK, of voor onderhoud en reparatie."
Belangstelling voor een nieuwe of gebruikte auto? Van welk merk dan ook? Breng dan eens een bezoek aan de showroom in Tanthof-West.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 261 66 08
www.suzukidelft.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>