Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

Algemeen

Top-appartement voor jong gezin, ook voor starters en zelfs senioren

DELFT - Beiden verbonden aan de TU Delft, begonnen Pegah en Shahin samen in het Voorhof. Daarna zijn ze nooit meer uit Delft weggegaan, hun volgende woonlocatie werd namelijk dit wooncomplex Oostmolen in de Wippolder.

Hier werden zij ook de ouders van een dochter en een zoon. Pegah en Shahin wonen al een heel tijdje in Delft, wat ze een mooie stad noemen. "Met een interessant en aantrekkelijk centrum", zegt Pegah. "Niet zo groot en druk, maar wel met een leuke mix van nationaliteiten. Delft ligt bovendien gunstig tussen Rotterdam en Den Haag in", en Shahin vult aan: "de bereikbaarheid van onze wijk Wippolder is ook uitstekend, je bent van hier uit zo op de snelweg. We hebben hier de afgelopen negen jaar heel fijn gewoond."
Pegah en Shahin noemen de Oostmolen een luxe en fijn complex, met aardige buren en de meeste bewoners zijn gelijk-welvarend. "Het is een V-vormig complex uit 2006, met in het midden een parkeerdek, waar de bewoners ook altijd hun auto buiten kwijt kunnen", zegt Shahin", en Pegah vult aan: "Het is een appartement met heel hoge plafonds en het is vooral overal licht in huis. Echt een top-appartement en ik ben heel blij met onze moderne badkamer, met een whirlpool, een douchecabine en een wastafelmeubel."
De bewoners hebben in de loop der jaren een belangrijke aanpassing gedaan. De woning is opgeleverd met een woonkamer en twee slaapkamers. Shahin is architect en heeft de grootste van de twee slaapkamers laten splitsen, zodat hun zesjarige dochter en driejarige zoon allebei een eigen kamer hebben. Door het hele appartement ligt een keurige laminaatvloer. "We hebben veel herinneringen aan het appartement, onze kinderen hebben hier hun eerste stappen gezet. Vooral voor de kinderen verhuizen we naar een woning met meer buitenruimte, hoewel die nu ook heerlijk kunnen spelen in de speeltuin 100 meter verderop. Maar we verhuizen naar een ééngezinswoning met een tuin in de Schoemaker Plantage, de Klinkerbuurt, dat is hier eigenlijk ook heel dichtbij", zegt Pegah. Ze noemen het een top-investering om dit appartement te kopen. Voor een jong gezin zoals zij, maar ook voor starters of senioren is het interessant. "Het complex is namelijk heel goed begaanbaar met de kinderwagen en rollator. Er is een lift, en de brede deuren gaan automatisch open. Bovendien is alles drempelloos", zegt Shahin. "Dit is echt een ideale woning voor veel verschillende doelgroepen en van alle leeftijden."
Het appartement heeft een royale living. Aan de achterkant kun je op het balkon komen, wat een heel leuk uitzicht biedt op de oorspronkelijke bebouwing in deze Wippolderse buurt. "Het is best een ruim balkon van 10 vierkante meter", zegt Pegah, "we doen ook best veel buiten." De moderne keuken in lichte kleurstelling maakt door de opstelling van de eettafel echt onderdeel uit van de woonkamer. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een combi-oven, een vierpits gaskookplaat, een vaatwasser, een afzuigkap en een losse koel-vriescombinatie. "Lopen we even verder, dan komen we in de tussenhal", zegt Shahin. "Van hieruit kom je in alle andere ruimtes. We hebben hier een vaste kast laten maken, ideaal om kleding op te
bergen."
Aan de voorkant is de hoofdslaapkamer. De twee slaapkamers, met sunscreens, aan de achterkant zijn nog altijd 2.33 bij 4.53 meter en 2.72 bij 2.63 meter. Ook de tweede slaapkamer heeft een deur naar het balkon. In de straat kan je altijd je (elektrische) auto kwijt en de bewoners hebben een eigen fietsenberging op de begane grond.

Kloosterkade 7, Delft (110 m²)
Vraagprijs is 347.500 euro k.k.

Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
(015) 213 41 34
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding