De eGym-coach stelt alle toestellen voor je in. (Foto: PR)
De eGym-coach stelt alle toestellen voor je in. (Foto: PR)

Nu nog meer resultaat met 'eGym' bij easyActive Delft

kijk op de wijk

Delft – Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Ben je niet in de gelegenheid daar teveel tijd aan besteden, maar wil je wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met de eGym-cirkel bij easyActive Delft. Fit en vitaal in 30 minuten!

De eGym-cirkel is een snelle en eenvoudige manier om fit te worden. Deze cirkelopstelling is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen en maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen. En dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen. Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Michiel Wiegman met easyActive Delft een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. "Zeker twee derde van onze leden komt naar ons toe om fitter, slanker dus vitaal te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen," zegt Wiegman.

Nooit meer wachten
Hoe werkt het? "De eGym-coach stelt alle toestellen voor je in. Dat hoeft maar één keer en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie, bewegingsuitslag en trainingsgewicht, worden vervolgens automatisch bewaard op een chipkaart", legt Wiegman uit. "We werken met groepen van acht personen. Na iedere oefening wordt er tegelijkertijd doorgeschoven en nieuwe sporters kunnen meteen instromen. Je hoeft dus nooit te wachten tot een toestel vrij komt! Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het Touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig."

Uniek
"Het unieke van de eGym-cirkel zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes die elkaar steeds afwisselen", gaat Wiegman verder. "Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam na de oefeningen nog drie dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding!"

Makkelijk
Je kunt de handige eGym app heel eenvoudig op je mobiel downloaden. Met deze app kun je al je resultaten inzien en bijhouden. "Met eGym fitness daag je jezelf iedere training opnieuw uit", benadrukt Wiegman. Wil je de eGym cirkel uitproberen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom bij ons binnen. De koffie en thee staan voor je klaar!

easyActive Delft
Schieweg 89a (t.o. Makro)
Tel: 015-7676015