Een veelvoud aan spinningfietsen op het Marktplein: alles voor het goede doel!
Een veelvoud aan spinningfietsen op het Marktplein: alles voor het goede doel!

Spinnen voor Delftse Vakantie Activiteiten

Algemeen

DELFT - Even ter herinnering: op zondag 8 september zal drie uur lang gespind worden op de Markt in Delft voor het goede doel DVA, organisator van het grote GroteKinderZomerFeest 2020, want 'Alle Kinderen in Delft verdienen een Actieve en Zorgeloze Vakantie'.

De Lions Club Delft ondersteunt dat van harte en heeft voor de derde maal een Spinning-event op de Markt georganiseerd.

Coaches
De spinfietsers zullen een mooi bedrag bij elkaar gaan fietsen. En wie wil daar niet bij zijn of er actief deel van uitmaken?
De Lions Club Delft heeft de organisatie rond. Er zullen 's middags 100 spinning-fietsen klaar staan. De coaches van SportsArt Fitness gaan tussen 13.00 en 16.00 in drie sessies van een uur de deelnemers begeleiden en opzwepen. Gedurende het fietsen worden de spinners met water, fruit en dergelijke verzorgd. Alles om inwendig op orde te blijven!

Vakantieweek
Een uur fietsen kost 10 euro. Wij verwachten van de deelnemers daarnaast een bijdrage voor het goede doel. Gebruik het motto 'Een tientje voor vriendje' en vertel waarom je op zondag 8 september op de spinfiets gaat zitten. Met tien familieleden en/of vrienden kun je een aantal kinderen een leuke vakantieweek bezorgen bij de DVA. Want hiervoor
hebben de Lions deze sportieve middag opgezet.
De inschrijving loopt al, dus meld je nu aan via www.club-sportsartfitness.nl of www.lionsactiesdelft.nl.
Op de laatste site staat alle mogelijke informatie, waaronder ook een deelnemersboekje. Inschrijving als individu, maar ook als bedrijf of team is mogelijk. Meedoen met deze actie voor 'Een Actieve en Zorgeloze Vakantie voor Kinderen' zonder te fietsen? Meldt u aan als sponsor door een mail te sturen naar info@lionsactiesdelft.nl en wij nemen graag contact met u op.