Nienke is blij met de cheque van Rabobank
Nienke is blij met de cheque van Rabobank

Hockeyclub Hudito ontvangt donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds

Algemeen

DELFT - Tijdens een feestelijke bijeenkom eind juni heeft Hudito een donatie van 2500,- euro ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds. Nienke Dijkman-Props had namens de clubhuiscommissie een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het aanleggen van een natuur(lijke) speeltuin als onderdeel van het herinrichten van het terrein.

De bijeenkomst werd georganiseerd in het Rabobankkantoor in Delft. 20 andere verenigingen en stichtingen mochten ook een cheque in ontvangst nemen. Simone van Leeuwen, adviseur Marketing & Communicatie, en Mehmet Akozbek, lid van de ledenraad van de Rabobank, reikte de cheques uit. In totaal is er een bedrag van € 56.966,- geschonken aan alle 21 verenigingen/stichtingen. Hudito is natuurlijk enorm blij met de donatie en hoopt zo spoedig mogelijk een start te kunnen gaan maken met de speeltuin.

Het Rabobank Coöperatiefonds
Iedere vereniging of stichting in de omgeving van Delft, Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland kan een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Rabobank Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven. De themagroep Coöperatiefonds, bestaande uit ledenraadsleden van de bank, behandelt de aanvragen en toetst deze aan de criteria van het fonds. Elk jaar zijn er drie momenten waarop een aanvraag voor een donatie kan worden ingediend, in 2019 kan dat nog voor 1 november.