Wethouder Karin Schrederhof (rechts) verricht samen met de toekomstige bewoners de starthandeling.
Wethouder Karin Schrederhof (rechts) verricht samen met de toekomstige bewoners de starthandeling.

Het begin van à la Carte Wonen in Het Nieuwe Water is er...

Algemeen

De start van de bouw van het Wonen à la Carte project Het Nieuwe Water in Harnaschpolder Delft is onlangs feestelijk gevierd.

Het was een bijzondere dag voor de toekomstige bewoners van de acht woningen op deze bijzonder mooie locatie in de nieuwe Delftse wijk. Joubert Ockeloen, directeur van Wonen à la Carte, heette alle aanwezigen van harte welkom.

Starthandeling
Vervolgens feliciteerde wethouder Karin Schrederhof de kopers met de bouw van hun nieuwe woning en gaf zij hen ook een warm welkom.
Gezamenlijk met de toekomstige bewoners van de acht woningen verrichtte Karin Schrederhof de starthandeling. Daarna was er nog volop de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te feliciteren en gezellig na te praten. Wat op deze zonnige middag toch wel het meeste indruk maakte, was de ligging van de woningen aan het mooie Ecopark. De kopers konden zich levendig inbeelden hoe ze straks op hun terras kunnen gaan genieten van de ondergaande zon.

Mede-opdrachtgever
Wonen à la Carte Het Nieuwe Water in Delft is een ontwikkeling in mede-opdrachtgeverschap en bestaat dus uit acht half-vrijstaande woningen. Fraai gelegen aan het Ecopark, één van de mooiste plekken van de Harnaschpolder. De woningen worden gebouwd door Staton Bouw uit Werkendam.

Wonen à la Carte
Dit is een 100 procent onafhankelijke ontwikkelaar in mede-opdrachtgeverschap, waarbij het persoonlijk contact met de kopers zeer hoog in het vaandel staat. Door het gemakkelijke en overzichtelijke proces wat Wonen à la Carte aanbiedt, kunnen kopers hun eigen woning ontwerpen en woonwensen waarmaken. Kijk voor meer informatie op www.wonenalacarte.nl.