Evelien Olijslagers (l.) doceert de Paardeninzichten aan het klasje van Founders en vrienden van de Delftse Uitdaging
Evelien Olijslagers (l.) doceert de Paardeninzichten aan het klasje van Founders en vrienden van de Delftse Uitdaging

Match tussen Paardeninzichten en Delftse Uitdaging

Algemeen

DELFT - Wat kunnen we van een kudde paarden leren? En met welk paard hebben we vooral een stuk herkenning en met welke absoluut niet? Wat zegt dat over onszelf? Over onze groep of bedrijf/organisatie?

Elk kwartaal organiseren we als Delftse Uitdaging voor haar Founders en vrienden een Meet & Match. We bezoeken een bedrijf of een maatschappelijke organisatie en we wisselen kennis, spullen, ruimte en wat er verder nodig is met elkaar uit! We zorgen dat het echt een win-win is. Zo hadden we ook als Delftse Uitdaging een match met Paardeninzichten gemaakt. Op donderdag 20 juni jl. was een gezellige afvaardiging van diverse organisaties, aangesloten bij de Uitdaging voor Delft en Midden-Delfland, te gast in de relaxte locatie van Paardeninzichten in de Delftse Hout en het Bieslandse Bos.
Evelien Olyslagers, bevlogen eigenaar van Paardeninzichten, daagde de deelnemers uit om tussen de paarden door te lopen en vertelde direct meer over het gedrag van de paarden in de kudde en in contact met mensen. De Delftse buitenlucht stimuleerde vooral het denken in mogelijkheden en maken van afspraken. En zo daagde ook Irma Scheurink van het Parkinsoncafé ons uit om haar te helpen om een Inloophuis verder op te starten! Ruitenburg, Delft voor Elkaar, Gemeente Delft, Woonbron, Hospice Delft, Stichting Kijk Haar en Faith in Company dachten direct enthousiast met haar mee!
De volgende Meet & Match is op woensdag 2 oktober van 16.00 uur-18.00 uur en er wordt weer een interessant bedrijf uitgedaagd om een groep geïnteresseerden te ontvangen! Wilt u ook eens een Meet & Match meemaken? Bent u vertegenwoordiger van een bedrijf of vereniging of Stichting in Delft of Midden- Delfland? Laat het ons weten via info@delftseuitdaging.nl en we nemen contact met u op. Een uitdagende groet van Wilma Broeseliske!