Het verkoopteam van Preuninger Haagland met helemaal rechts verkoopleider Robert den Toom.
Het verkoopteam van Preuninger Haagland met helemaal rechts verkoopleider Robert den Toom.

Personeelskorting voor iedereen bij Preuninger

Algemeen

DEN HAAG-YPENBURG - Bij Preuninger Haagland is het de komende periode actietijd.

De actie houdt in, dat je bij aanschaf van één van de voorraadmodellen van Fiat, Alfa Romeo of Jeep een korting van 22 procent tegemoet kan zien! "De actieperiode is door ons betiteld als Personeelskorting", legt verkoopadviseur Jeroen van Dijk uit. "Maar alle bezoekers van Preuninger Haagland mogen wat ons betreft profiteren van deze korting. De korting op de aanschafprijs kan oplopen tot 22 procent en is geldig op alle geselecteerde voorraadmodellen. En voor alle duidelijkheid, je hoeft geen werknemer te zijn om van het voordeel te profiteren. Bij de aankooptransactie heb je dus geen sollicitatiebrief of CV nodig, hoewel de naam anders doet vermoeden! En dat komt wel heel goed uit, zo met de vakantieperiode voor de deur."
De actieperiode is deze week begonnen en loopt tot en met maandag 15 juli. In de actie van Preuninger Haagland staan centraal de merken Fiat, Jeep en Alfa Romeo. We zijn een uitgebreide campagne begonnen om de voorraadauto´s van deze merken onder de aandacht te brengen. "Heb je nog vragen over deze kortingsactie, kom dan langs in de showroom en laat een scherpe offerte opstellen", legt Jeroen van Dijk uit. "Om even uit te leggen hoe voordelig je straks in een nieuwe auto aan de vakantieperiode kan beginnen, in een Jeep Compass rijd je straks met private lease voor een maandbedrag van 499 euro. En voor de Alfa Romeo Mito geldt een private lease maandbedrag van 319 euro." Het is een actie met een hoge korting op de aanschafprijs, die geldt voor de voorraadmodellen van de merken Fiat, Jeep en Alfa Romeo. "En dan met name bepaalde modellen, bij Fiat gaat het bijvoorbeeld om de hele 500-familie. Maar ook bij de aanschaf van de Fiat 124 Spider geldt de korting." Bij de Jeep is de Compass het aantrekkelijke model dat met korting te koop is. Bij het merk Alfa Romeo gaat het om de modellen Mito, Giulia en Stelvio. De Jeep Compass is onderscheidend door zijn stoere Amerikaanse stijl en voorkomen. De Compass is een echte Jeep naar Europese maatstaven. Zowel op de weg als in een robuuster terrein staat de auto z'n mannetje. De Jeep Compass is er als benzine- en dieseluitvoering en is ook leverbaar met automaat.
De Jeep Compass valt in het segment van de compacte SUV's. Volgens Jeroen van Dijk is dit een groeiend segment, waarin steeds meer nieuwe modellen uitgebracht worden. Door zijn stoere voorkomen en prestaties op zowel de weg als offroad is de auto onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. De Compass is beschikbaar met twee benzinemotoren en drie dieselmotoren, die kunnen een vermogen leveren van 120 tot 170 pk. De Jeep Compass is standaard rijk uitgerust. Op het gebied van audio zijn er onder andere Apple CarPlay en Bluetooth. Maar ook diverse rijhulpsystemen en veiligheidssystemen zijn standaard op de auto aanwezig. "En natuurlijk heeft deze auto ook die kenmerkende grille", zegt Jeroen van Dijk. "De voor Jeep kenmerkende zevensleufs grille." De Jeep Compass is er in de voordeligste Sport-uitvoering vanaf 31.740 euro. Daarnaast zijn er de uitvoeringen Longitude, Limited en Trailhawk. Kom langs bij Preuninger Haagland en laat je informeren over de actieperiode met Personeelskorting, voor iedereen!

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(015) 307 39 50
www.preuninger.nl