Decokay Delft is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. (Foto: PR)
Decokay Delft is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. (Foto: PR)

Een uitgebreid aanbod voor vloeren, muren en ramen bij Decokay

kijk op de wijk

DELFT – Als het om woninginrichting gaat kun je maar beter naar de vakman. Stefan en zijn vader Peter zijn zulke vakmensen. En in hun winkel kun je terecht voor alles dat met vloeren, muren en ramen te maken heeft.

Decokay Delft is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. De winkel is al acht jaar te vinden op de Minervaweg 14. Meestal vind je Stefan daar achter de toonbank. "Mijn vader doet vooral het buitenwerk." Want wie het leggen van vloeren, behangen of schilderen liever aan de vakman overlaat is bij Decokay aan het goede adres. En net zo makkelijk regelen zij je hele woninginrichting: "Of je nu je huis opnieuw inricht, of wilt verbouwen, u kunt bij ons terecht. Wij zorgen dat het in orde komt en u heeft maar één aanspreekpunt." Ook als u behang, vloerbedekking of raamdecoratie aanschaft komen Stefan en Peter het met plezier voor u inmeten en monteren: "Alles wat wij doen is maatwerk."

Vloeren, muren en ramen
Het assortiment in de winkel aan de Minervaweg is uitgebreid en trendy: "Wat vloeren betreft is op dit moment de pvc-vloer heel populair", aldus Stefan. "Dat is ook niet heel verwonderlijk. Het zijn robuuste, duurzame vloeren, nagenoeg onderhoudsvrij en in heel veel verschillende stijlen verkrijgbaar." Maar natuurlijk vindt je ook talloze andere soorten vloerbedekking bij Decokay. Daarnaast is een flink deel van de winkel gevuld met behang: "Je ziet dat ook jongeren weer gaan behangen", merkt Stefan op. "Dat komt ook omdat er tegenwoordig veel mooie trendy prints te krijgen zijn, denk aan de industriële look die momenteel populair is."
Decokay is ook het adres voor mooie raamdecoratie. Gordijnen, of de populaire brede houten jaloezieën, je vindt het allemaal. Nu de zomer er weer aankomt is dit het moment om naar je binnenzonwering te kijken, en niet te vergeten; naar horren. Want insecten hou je het liefst buiten natuurlijk. Decokay heeft ze in allerlei soorten en maten, zoals de plissé hordeur, de traditionele rolhor en de inklemhor. Het voordeel van die laatste is dat je die aan het eind van de zomer weer probleemloos op kunt bergen, want er komt geen schroef aan te pas. Veel aanbod dus, en om het nog eens extra aantrekkelijk te maken geeft Decokay tot aan het eind van de zomer maar liefst 25% korting op alle raamdecoratie!

Niet schrikken trouwens als u in de komende maanden de naam Decokay niet meer ziet op de Minervaweg. Het bedrijf gaat gewoon door, en Stefan en Peter ook, maar Decokay verandert wel van naam. Welke naam? Dat blijft nog even een verrassing!