Vragen over de aanschaf van een bed? Marcel adviseert u graag! (Foto: EvE)
Vragen over de aanschaf van een bed? Marcel adviseert u graag! (Foto: EvE)

Bij Dutch Dream Slaapcomfort vindt u uw droombed

kijk op de wijk

DELFT – Het kopen van een nieuw bed is iets waar u goed over na wilt denken. De adviseurs van Dutch Dream Slaapcomfort denken daarbij graag met u mee!

De aankoop van een nieuw bed is tenslotte een aanschaf voor een langere periode, en nog belangrijker: een beslissing die invloed heeft op uw gezondheid. Want een goede nachtrust is van groot belang!
Wanneer u een nieuw bed wilt aanschaffen heeft u misschien veel vragen. Dat is geen probleem. Het is juist goed om veel vragen te stellen om zo de juiste keuze te kunnen maken.
Juist ook omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Wilt u een ledikant of een boxspring? Welke maat moet het zijn? Welk matras past het beste bij u? En natuurlijk wilt u ook dat het er mooi uitziet! Bij Dutch Dream Slaapcomfort helpen we u om een goede keuze te maken. Dat doen we door de tijd voor u te nemen. Onze adviseur heeft misschien wel net zoveel vragen als u zelf. Want hoe duidelijker uw wensen zijn, hoe beter wij u kunnen adviseren, zodat u op basis van dit persoonlijke advies een weloverwogen beslissing kunt nemen, en u gegarandeerd kunt zijn van vele jaren slaapplezier.

Goed advies, goede keus
En wat uw wensen ook zijn, eigenlijk hebben wij altijd wel wat u zoekt in onze uitgebreide collectie. Met de collectie van het merk Dutch Sleep zijn we zeer variabel qua kleuren en modellen en zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in afwijkende maten. (Denk aan zaken als een lager hoofdbord, enz.) Echt maatwerk dus! Omdat Dutch Sleep in Nederland gemaakt wordt is het productieproces van uw eigen boxspring ook te volgen via whatsapp berichten. Hoe leuk is dat ! Daarnaast kunt u bij Dutch Dream ook terecht voor de merken zoals Caresse, M-Line en Pullman. Merken die zichzelf ruimschoots bewezen hebben in kwaliteit en comfort. Wist u bijvoorbeeld dat de matrassenlijn 'Silverline' van Pullman al vier jaar op rij als "Best geteste" matras naar voren komt volgens de consumentenbond? Een modern, comfortabel matras met een 7-zone Geneste pocketvering, Nageharde pocketveren en stretch stoffering met wol, zijde en katoen.

Belleville Stitch
Niet alleen voor het juiste advies kunt u bij Dutch Dream terecht maar ook voor de nieuwste trends zoals de nieuwe boxspring van Pullman, de Belleville Stitch. De Belleville Stitch is op dit moment al te zien in het filiaal in Hazerswoude en komt zeer binnenkort ook naar Delft. Kom gerust eens proefliggen en ervaar de kwaliteit van Pullman bij Ducht Dream Slaapcomfort!