Afbeelding

Slimme vogels gaan naar De Laen Makelaardij in Pijnacker

kijk op de wijk

Pijnacker - Een huis (ver)kopen? De Laen Makelaardij helpt je graag bij het zoeken en vinden van een huis. En niet alleen jou...

In mei leggen alle vogels een ei. Maar ja, daar heb je dan wel een nest voor nodig. Daar komt geen makelaar aan te pas, maar toch helpt De Laen Makelaardij dit jaar óók de vogeltjes bij het vinden van een huis. Het makelaarskantoor heeft namelijk tot 14 mei een leuke actie voor kinderen: maak het mooiste vogelhuisje en win een leuke prijs! "We vonden het leuk om weer eens een kinderactie te doen", legt Nadine Duurkoop, één van de makelaars van De Laen, uit. "Tenslotte zijn zij de woningzoekers van de toekomst!" Daarom kan ieder kind uit Pijnacker-Nootdorp op het kantoor van De Laen een bouwpakket ophalen en zo zijn of haar eigen vogelhuisje maken en versieren. "Lever je vogelhuisje daarna weer bij ons in. Dat kan tot en met 14 mei. In de week erna kiest ons team de leukste, mooiste en origineelste uit. Is die van jou? Dan win je een leuke prijs!"

Onderscheidend
De vogelhuisjes-actie is eigenlijk wel kenmerkend voor het makelaarskantoor uit Pijnacker dat zichzelf graag onderscheidt: "We zijn graag creatief bezig", aldus Nadine. De Laen Makelaardij is in 2001 gestart en vernoemde zichzelf naar de vroegere Laenwijk. Inmiddels is het team van oprichtster Anneke Haak uitgegroeid naar vijf dames, waarvan twee binnendienstmedewerkers; Aëlissa en Dorothy, en drie NVM Registermakelaars: Anneke zelf, Ellen en Nadine. "Als Registermakelaar kunnen wij alle makelaarsdiensten bieden", benadrukt Nadine: "Aankoop, verkoop én taxatie. Onafhankelijk en conform alle normen."

Lekker centraal
De focus van De Laen ligt vooral op haar thuisbasis: Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. "Een mooi gebied", vindt Nadine. "We hebben hier een goede woonmarkt. Er is recentelijk veel nieuwbouw bijgekomen en ook nu wordt er nog gebouwd. Bovendien ligt Pijnacker super centraal tussen Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam, met uitstekende weg- en metroverbindingen. Daarmee is ons dorp ook erg in trek bij forensen die in één van die steden werken." Daar komt bij dat de stijl van De Laen prima bij het dorpse karakter past: "We zijn laagdrempelig, informeel, vooral ook eerlijk en open. Verder vinden we goede communicatie heel belangrijk. We zijn dus heel goed bereikbaar, niet alleen telefonisch, maar ook per mail en whatsapp. De activiteiten van De Laen beperken zich overigens niet tot het thuisdorp: "Zeker als het om aankoop en taxaties gaat komen we ook in Delft, Zoetermeer en Lansingerland." Dus of je nu Pijnackernaar, Nootdorper, 'omstreker' of vogel bent, bij De Laen helpen ze je graag!