Tijdens een eerdere editie van Record Store Day liep het storm voor het optreden van De Staat
Tijdens een eerdere editie van Record Store Day liep het storm voor het optreden van De Staat

Record Store Day 2019

cultuur

DELFT - Zaterdag 13 april is alweer tijd voor de tiende editie van Record Store Day! In verband met het Paasweekend is dat een week eerder dan gebruikelijk. Zien we jou ook bij Velvet Music Delft?

Record Store Day is een wereldwijde feestdag waarbij de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje wordt gezet. Ook dit jaar pakt Velvet Delft weer flink uit met veel releases en een mooi, gratis toegankelijk, live programma!

De deuren gaan die dag al vroeg open en alle wachtenden worden verwelkomd met koffie en croissants. Want ook dit valt er weer veel lekkers te snoepen. De lijst met speciale en exclusieve releases telt dit jaar 600 titels, met voor ieder wat wils. Van Krezip en De Staat tot David Bowie en Pink Floyd. Allen speciaal voor deze dag gemaakt, en op = op.


Optredens
Daarnaast zijn er, traditiegetrouw, de hele dag lang gratis live optredens te genieten voor de deur van de winkel. Dit is in de loop van de jaren uit gegroeid tot een heus mini-festival waar in het verleden artiesten als Kensington, Spinvis, Selah Sue, Hooverphonic en The Boxer Rebellion hebben gestaan. En ook de line-up van dit jaar staat als een huis. Wij noemen:

12:00 Liquid Sun Orchestra 13:00 Thijs Boontjes 14:00 Mozes & The Firstborn 15:00 Maydien 16:00 Son Mieux 17:00 Mitch Rivers
18:00 Tim Akkerman 19:00 De Staat (DJ-Set) 20:00 Certain Animals

Alle optredens zijn gratis toegankelijk en na elk optreden is er een signeersessie in de winkel.

Dus, tot ziens bij Velvet Music Delft aan de Voldersgracht 3 te Delft!

Tel.: 015 2133020.