Bruiloft of lentefeest: met Rozema wordt het een succes!
Bruiloft of lentefeest: met Rozema wordt het een succes!

Met Rozema Verhuurbedrijf wordt de lente een feest!

kijk op de wijk

Het voorjaar is aangebroken. Een geliefde tijd voor buitenfeesten en bruiloften. Met de materialen en service van Rozema Verhuur maakt u van ieder feest of evenement een succes!

Met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van verhuur party- en horecabenodigdheden is Rozema een begrip in Delft. Of je nu een paar statafels nodig hebt, een suikerspinkraam wilt huren of je complete feestlocatie wilt laten inrichten, het verhuurbedrijf heeft alles in huis, voor elke gelegenheid, van kinderfeest tot diplomatenreceptie. Niet alleen de veelzijdigheid is de kracht van Rozema Verhuur. Ook de liefde voor het vak en het oog voor detail. "Wij willen voortdurend constante kwaliteit leveren.", legt Gertjan uit. "We interesseren ons voor onze klanten en geven hen alle aandacht. We streven ernaar dat onze klanten altijd een bekend en vertrouwd gezicht zien; vaste aanspreekpunten, vertrouwde service. En waar nodig denken we mee." Met Rozema maakt u van iedere locatie een feestlocatie met mooie afgerokte statafels of chique tafellinnen, groendecoratie en sfeervolle verlichting. Servies en tafelgerei levert Rozema in alle soorten en maten. Nu het voorjaar weer aanbreekt gaan we weer naar buiten. Rozema levert een geschikte partytent, inclusief warmtekachel of terrasverwarmer als de voorjaarsavond toch nog een beetje kil is. Om de steeds feller schijnende zon tegen te gaan beschikt Rozema dan weer over tal van parasols. En wat geldt voor materialen, geldt ook voor consumpties: koel tapbier, fris, het is allemaal beschikbaar. Net als (gas) barbecues, warmhoudapparatuur, een friteuse of een oven.

Duurzaam en verantwoord
Uiteraard wil je na afloop van het evenement alles weer netjes opgeruimd achterlaten. Dus regelt Rozema dat er afruimbakkken en afvalcontainers zijn. "Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van onze belangrijkste beleidspunten", legt Gertjan uit. "Onze klanten hechten daar aan. Zo werken wij met een doordacht duurzaam afwassysteem, waarbij o.a. het gebruikte water van de hoofdafwasmachine wordt hergebruik voor de voorspoelmachine. Dat bespaart veel water." De aard van het werk van Gertjan en zijn mensen brengt wel met zich mee dat er veel gebruik wordt gemaakt van kunststoffen en plastics. "Vaak is dat in het kader van hygiëne." Om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken, gebruikt het bedrijf alleen hoogwaardige verpakkingsmaterialen. "Bovendien letten we er op dat afval goed en verantwoord gescheiden wordt." Weten wat Rozema voor uw feest of evenement kan betekenen? Kijk dan eens op www.rozemaverhuur.nl. .