<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Volvo XC60, altijd een imposante verschijning.
De Volvo XC60, altijd een imposante verschijning.

Wat er af en wat er bij in het leveringsaanbod van de Volvo XC60

Er is meer keuze gekomen als het gaat om de Volvo XC60. De allereerste Polestar Engineered-uitvoering is nu aanwezig in het leveringaanbod. Tevens de eerste variant met een Mild Hybrid-aandrijflijn.

Het leveringsaanbod bestond oorspronkelijk uit de T5, T8 en de D3, D4 en D5. Een 150 pk sterke D3 en een 235 pk sterke D5 dieselmotor gaan er uit. De 190 pk sterke D4 blijft bestaan. Naast die D4 komt een B4-dieselversie te staan. Ja ja, je ziet het goed: een variant met een mild hybrid-aandrijflijn.

De auto zelf
De Volvo XC60 combineert eenvoud en karakter in een design dat zich laat kenmerken door zelfvertrouwen en onmiskenbare Scandinavische verfijning. De karaktervolle lijnvoering, het gebruik van prachtige materialen en allernieuwste technologie gaan in elkaar over en vormen daardoor een meesterlijk geheel.

Imposante verschijning
De LED-verlichting draagt zo op het oog bij aan de imposante verschijning van Volvo XC60 en levert optimaal zicht in het donker. De koplampen met T-vormige LED-verlichting behoren tot de laatste kenmerkende stijlelementen van Volvo's nieuwe designtaal. De verlichting kent verschillende standen voor optimaal zicht zonder andere weggebruikers visueel te storen. Permanent Adaptief Grootlicht levert meer functionele verspreiding van licht en beweegt mee met de stuurrichting voor een beter zicht in de bocht.
Met City Safety heb je een co-piloot aan boord. Het systeem kan andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren op de weg herkennen, en geeft een waarschuwing als een gevaarlijke situatie dreigt. Als je niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch ingrijpen om een aanrijding te voorkomen of de impact te verminderen. De naam Volvo staat gelijk aan veiligheid. In 1944 ging de eerste stalen veiligheidskooi in productie en de driepuntsveiligheidsgordel ontwikkelden Volvo in 1959. Die innovatiedrang staat nooit stil. Het is de merkvisie dat in 2020 niemand overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo.

Volvo NIHAM
www.niham.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>