De mensen van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars staan ook voor u klaar tijdens het Open Huisop zaterdag 30 maart a.s.
De mensen van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars staan ook voor u klaar tijdens het Open Huisop zaterdag 30 maart a.s.

Te koop staande woning onder de aandacht van een zo breed mogelijk publiek

Algemeen

DELFT - Waar de nadruk in deze krappe woningmarkt nogal op de prestaties van een aankoopmakelaar komt te liggen, blijft de waarde van een verkoopmakelaar overeind staan.

Natuurlijk doet ook Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, met het kantoor aan de Oude Delft 110A, weer mee met het komende landelijk Open Huis op zaterdag 30 maart. Op deze dag kunt u vrijblijvend de deelnemende woningen bezoeken en met de eigenaar spreken over de sfeer en de beleving van het wonen. De dag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Als u gerichte vragen heeft over de woning die u bezoekt, is het kantoor zoals altijd op zaterdag geopend. Voorafgaand aan het Open Huis is er ook al zo veel te oriënteren en uit te zoeken. Zeker met de nieuwe dienst Gratis Waardebepaling op de website van Van Silfhout. "Iemand die zijn huis wil verkopen kan binnen twee minuten een indicatie krijgen van de waarde van zijn woning. Een speciale dienst van ons kantoor", zegt Kevin Nijs van Van Silfhout. "Vul je gegevens in, beantwoord een klein aantal vragen, selecteer referentiewoningen en binnen twee minuten ontvang je de waarde-indicatie." Natuurlijk is dit een wat grove schatting en komt één van de makelaars graag langs als u dat wilt. Waardebepaling blijft uiteindelijk mensenwerk en de nuance brengt de makelaar graag aan. Bij het kantoor worden steeds meer middelen ingezet om een te koop staande woning onder de aandacht van een zo breed mogelijk publiek te brengen. Met name via social media. "Verkopers worden betrokken bij de promotie van hun eigen woning. Er wordt een kleine website gemaakt van de woning, met allerlei foto's, een presentatie met foto's van een professionele fotograaf. Maar ook plattegronden, èn persoonlijke anekdotes. Hoe hebben de verkopers hier gewoond, wat was hun beleving? Links hiernaar kunnen worden gedeeld met bekenden, die het op hun beurt ook weer door kunnen sturen. Zo wordt social media een adequaat middel in het verkoopproces. Belangrijk voor een geslaagde verkoop blijft ook in deze markt het hanteren van een realistische vraagprijs. Daar kunnen wij als geen ander in adviseren."
Voor meer informatie: (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.