<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Open Dagen van IPSE de Bruggen vallen in de smaak

REGIO - De Open Dagen van IPSE de Bruggen zijn goed in de smaak gevallen. Onder andere in de Delftse locatie werden de bezoekers getrakteerd. Honderden bezoekers hebben donderdag en zaterdag een bezoek gebracht aan in totaal zeven locaties.

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn waren tal van activiteiten georganiseerd, waar de bezoekers aan deel mochten nemen. En natuurlijk was er die traktatie, te weten een overheerlijk broodje 'Varkentje een appel'.
Op alle deelnemende locaties van IPSE de Bruggen werden bezoekers getrakteerd op het overheerlijke broodje 'Varkentje eet appel'. Met dit lunchgerecht heeft Anouska van lunchcafé De Zoetelaar onlangs de eerste prijs gewonnen tijdens de Horecava 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens de Open Dagen konden bezoekers ook kennismaken met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van IPSE de Bruggen.

Pony rijden
Bij de dagbestedingslocatie De Ruimte in Delft was er verder de mogelijkheid om pony te rijden, en de bezoekers konden ook een theatervoorstelling bijwonen. Op andere locaties konden de bezoekers zelf chocoladelolly's maken. En er werd vooral veel informatie gegeven over de mogelijkheden bij IPSE de Bruggen.
Werkzoekenden hebben tijdens de Open Dagen bijvoorbeeld op alle locaties informatie gekregen over het werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Workshops
Op Landgoed Crayenburch in Nootdorp waren onder meer het hoofdgebouw, het bewegingscentrum en Het Eiland geopend. Verder konden bezoekers op die locatie de Beotuin bezoeken en was er een foodtruck aanwezig. Er reden pendelbusjes naar de woon- en dagbestedingslocatie aan de Van der Woudendijk en de Smulhoeve in Den Haag. In Naaldwijk waren Het Werkpalet en Het Palet geopend voor een bezoek. Daar konden de bezoekers deelnemen aan mini-workshops van de creatieve groepen en konden zij een bezoek brengen aan de zorgbakkerij Het Blauwe Hek.

IPSE de Bruggen
IPSE de Bruggen is met 5.500 cliënten, 5.500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht)verstandelijke en/of meervoudige beperking.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>