<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Nissan LEAF, de bestverkochte elektrische auto in Europa.
De Nissan LEAF, de bestverkochte elektrische auto in Europa.

Nissan LEAF: nieuwe versies en upgrades voor een groter rijbereik

Nissan komt met nieuwe versies van en upgrades voor de LEAF. De bestverkochte volledig elektrische auto in Europa wordt daarmee nog aantrekkelijker.

Van de uitvoeringen Tekna en N-Connecta komen versies met een extra groot rijbereik. Nissan presenteert bovendien een nieuwe instapversie, die door zijn prijs en uitrusting elektrisch rijden voor meer mensen binnen bereik brengt. De prijs hiervan wordt in een later stadium bekendgemaakt.
De LEAF modeljaar 2019 biedt talrijke upgrades op het vlak van connectiviteit en technologie. Met de nieuwe Nissan Connect Services app heeft het navigatiesysteem nu TomTom LIVE premium verkeers- en routeinformatie. Met behulp van de app is op de smartphone te zien hoe lang het duurt om op de bestemming aan te komen. Tevens is op afstand de laadtoestand van de batterij te controleren en zijn enkele functies van de auto te bedienen.
De diverse uitvoeringen van de LEAF modeljaar 2019 zijn nu te bestellen en naar verwachting vanaf deze zomer leverbaar. Nissan verklaart:
"We zijn ongelofelijk trots dat de Nissan LEAF in 2018 de bestverkochte elektrische auto in Europa was en ook in 2019 tot dusver op de eerste plaats staat. Met de introductie van de eerste LEAF in 2010 als eerste in serie geproduceerde elektrische auto, maakten we ons geloof in elektrische mobiliteit duidelijk. We geloven er nog steeds in.
Sterker nog, meer dan 130.000 rijders van een LEAF in Europa delen die overtuiging en het zijn zeer tevreden Nissan-klanten."
Nissan presenteert nu de volledige line-up van de LEAF voor Europa, inclusief de e+ met de grotere range. Samen met ProPILOT en geavanceerde connected services is de nieuwste generatie LEAF echt een icoon van Nissan Intelligent Mobility. De versie met een groter rijbereik beleefde zijn debuut als Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition in januari 2019. Hij biedt op een volle batterij tot naar schatting 385 kilometer rijbereik en een vermogen van een indrukwekkende 160 kW (217 pk), goed voor een acceleratie van nul naar honderd kilometer per uur in 7,1 seconden. De Tekna versie van de e+ is uitgerust met de geavanceerde ProPILOT rijdersassistentietechnologie.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>