Kruydt manager Dennis Vos (links) en Kiwanis lid Pim Steendam maken reclame voor het Delfts Blauw Water project
Kruydt manager Dennis Vos (links) en Kiwanis lid Pim Steendam maken reclame voor het Delfts Blauw Water project

Restaurant Kruydt schenkt Delfts Blauw Water

advertenties

DELFT - Het aantal horecabedrijven dat meedoet aan het Delfts Blauw Waterproject neemt hand over hand toe.

Ook Restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt heeft het Delfts Blauw Water op de kaart staan. Per karaf wordt één euro van de gasten gevraagd. Die euro wordt besteed aan goede doelen (poppen voor het Reinier de Graaf ziekenhuis, reflectieboekjes en Stichting tekenen voor kinderen)>

Sympathiek
Manager Dennis Vos legt uit waarom ook Kruydt aan deze actie meedoet. "Ik vond het een sympathieke actie en de doelen spreken mij aan. Gelukkig denken onze gasten er net zo over. We krijgen regelmatig positieve reacties. Er zijn zelfs gasten die niet één maar spontaan 5 euro voor de karaf water betaalden."

Reserveren
En aan gasten heeft Kruydt gelukkig geen gebrek.
"We mogen zeker niet klagen, dat klopt. Nu we bijna een jaar open zijn, krijgen we steeds meer vaste gasten over de vloer. De bezettingsgraad is echt goed. In het weekend is reserveren zelfs een must."

Dagvers
Alles klopt bij Kruydt: een regelmatig wisselende kaart met dagverse producten, iedere twee weken een nieuw menu met bijpassende wijn, een tijdloos, stijlvol interieur met de ambiance van het voormalige kruithuis, een Rijksmonument.

Terras
"En wanneer het weer het toelaat, kan er ook weer heerlijk buiten gegeten worden op ons prachtige terras met daarbij uiteraard een koel glas Delfts Blauw Water", aldus de enthousiaste Dennis.

Restaurant Kruydt
Paardenmarkt 1
Tel.: 088-0243910
Kijk voor meer informatie over het Kiwanis/Delfts Blauw Water Project op: www.kiwanisdelftsblauw.nl/