Heerlijk buiten zijn onder toezicht van de enthousiaste Beverleiding van scouting Willem de Zwijger.
Heerlijk buiten zijn onder toezicht van de enthousiaste Beverleiding van scouting Willem de Zwijger.

Kom spelen bij de Bevers van scouting Willem de Zwijger!

Algemeen

De Bevers van scouting Willem de Zwijger mogen vanaf zaterdag 16 maart weer iedere week komen opdraven. De opkomst is steeds van 10.00 tot 11.30 uur.

Iedere keer is het weer een verrassing wat er gaat gebeuren: komt Fleur Kleur om te gaan schilderen, of Professor Plof voor hulp bij een experiment? Of misschien is het Bas Bos die een spannende speurtocht heeft uitgezet?
De Bevers gaan iedere week op avontuur vanuit het clubhuis de Dillenburg in de Delftse Hout aan het Baden Powellpad  nummer 10. Scouting Willem de Zwijger heeft een groot clubhuis, waar veel ruimte is om binnen te spelen. Maar het is vooral ook de ideale locatie van waaruit je lekker het bos in gaat en buiten kan zijn. Wekelijks wordt de opkomst georganiseerd door de enthousiaste Beverleiding.
Ben jij (bijna) vijf of zes jaar oud en vind je het leuk om een keertje te komen kijken? Vind jij het leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen, te knutselen, koken of iets wat thuis niet mag? Kijk dan snel op www.scoutingwdz.nl en stuur een mailtje naar bevers@scoutingwdz.nl!