Verkoper René Lamballais-Tessensohn heeft op al uw vragen over het uitgebreide assortiment een antwoord.
Verkoper René Lamballais-Tessensohn heeft op al uw vragen over het uitgebreide assortiment een antwoord.

Hoge kortingen op showmodellen bij Living-Plaza

Algemeen

DELFT - Na het grote succes in Beverwijk sloeg Living-Plaza afgelopen augustus ook zijn vleugels uit in Delft. Gespecialiseerd in hippe longchairs, hoekbanken en andere zitcombinaties op maat, voor prijzen die je normaal alleen tegenkomt op het internet.

Maar een klant van Living-Plaza krijgt hier een hele hoop voor terug. De hoogste kwaliteit, gratis bezorging in Delft en omstreken, maar ook het allerbeste advies van verkoper René Lamballais-Tessensohn.
"Onze visie gaat verder dan enkel een tevreden klant. Wij willen ons werk zo goed doen, dat later zelfs de kinderen van klanten bij ons aankloppen!"
Een werkwijze die zich volgens Lamballais al heeft bewezen. Maar hoe houdt Living-Plaza zijn prijzen dan zo laag? "We doen zowat alles zelf," vertelt René. "Dat maakt ons praktisch gezien zeer efficiënt." Zo houden ze zelf contact met leveranciers en zijn alle verkopers vakkundig opgeleid. Een medewerker van Living-Plaza kan zijn klant dan ook precies voorzien in diens behoeften. Alles in het assortiment kan worden aangepast op afmeting, kleur en materiaal. "Bij ons is voor ieder wat wils te krijgen."

Assortiment
De behoeftes van een klant kunnen vaak ook meteen al worden vervuld, omdat de showroom een uitgebreid assortiment heeft. Daar zitten ook showmodellen tussen die een klant meteen kan meenemen met kortingen tot wel 70 procent! "Daarmee onderscheiden wij ons van andere meubelzaken." Zo zijn er volgens Lamballais genoeg tevreden klanten die bij hem meteen iets moois vinden. "Dan is het wel zo fijn dat ze niet een aantal weken moeten wachten op onze leverancier, maar meteen kunnen genieten van hun nieuwe aankoop." Binnenkort zijn er weer nieuwe relaxstoelen en veloursbanken in het assortiment te bewonderen. "We zijn zeven dagen per week geopend dus ik zou zeggen: kom eens een keer langs!"