Fantasy en science fiction liefhebbers kunnen op zaterdag 2 maart terecht bij Stadsherberg de Mol.
Fantasy en science fiction liefhebbers kunnen op zaterdag 2 maart terecht bij Stadsherberg de Mol.

Fantasy / Science Fiction event in De Mol

Algemeen

DELFT - Zaterdag 2 maart strijken in Stadsherberg de Mol fantasy- en science fiction schrijvers neer.

Om 13.00 uur start een interessant programma voor schrijvers en lezers van fantasy en science fiction. Volg een workshop van Johan Klein Haneveld, stel vragen aan het panel en ontmoet schrijvers. Ontdek welke schrijvers er in de bundel 'Nachtwakers' zijn beland en scoor een gesigneerd boek van een van de aanwezige schrijvers.

Workshop
De in Delft woonachtige Johan Klein Haneveld is ambassadeur van deze fantastische dag. Hij neemt je een uur lang mee in zijn workshop: 'Zinderende actiescènes bedenken en schrijven'. Klein Haneveld is een veelgevraagd spreker en heeft zijn sporen verdiend als Fantasy/Sci-Fi auteur. Hij laat je op het puntje van je stoel zitten.

Het panel bestaat uit een viertal schrijvers die, net als Klein Haneveld, hun sporen hebben verdiend in de fantasy- en scifi-wereld. Mike Jansen (De falende god), J. Sharpe (Syndroom), Garvin Pouw (Schaduwkoningin) en Joost Uitdehaag (Fulia) zitten klaar om vragen te beantwoorden.

Nachtwakers
Godijn Publishing heeft de schrijfwedstrijd 'Nachtwakers' uitgeschreven om fantasy- en science fiction schrijvers een platform te geven. De jury, bestaande uit Elly Godijn, Johan Klein Haneveld en Esmeralda van Belle, vond 47 verhalen goed genoeg voor de longlist. Tijdens de fantasy-science fiction dag worden de 25 beste verhalen bekend gemaakt. Deze verhalen hebben een plek verdient in de bundel 'Nachtwakers'.
De dag wordt feestelijk afgesloten met de lancering van het tweeluik van Garvin Pouw: 'De kronieken van Azeria'. Een avontuurlijk, spannend en meeslepend verhaal over monster, toverwouden, goden en heldenoffers. Zie www.godijnpublishing.nl