Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Geen dag is hetzelfde bij Smallsteps Lokomotief!

Algemeen

DELFT - Bij Smallsteps Lokomotief aan de Phoenixstraat 66 vind je een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang (BSO). Geen dag is hetzelfde bij Smallsteps. Kinderen worden geprikkeld en ontdekken elke keer iets nieuws, maar natuurlijk is er ook ruimte voor rust en regelmaat.

Smallsteps Lokomotief heeft twee verticale groepen, de Stoomtreintjes en de Lokomotiefjes. Elke groep heeft maximaal 16 kinderen. In onze verticale groepen zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar - ook broertjes en zusjes. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep en dezelfde pedagogisch medewerkers. Dit geeft een veilig gevoel. Een verticale groep stimuleert de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van je kind.

Inspireren
Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij Smallsteps. Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

Met de zekerheid van goede kinderopvang, start je je dag met een goed gevoel. Voltijd, deeltijd, flex, de locatiemanager helpt je het kinderopvangpakket te vinden dat het beste bij jou past.

BSO
Op onze buitenschoolse opvang staat de boel regelmatig op z'n kop… van plezier! Na een intensieve schooldag kan je kind zich heerlijk uitleven bij Smallsteps Lokomotief. Pannenkoeken bakken, nootjes zoeken onder de beuk in de grote binnentuin, torens bouwen op de trap, keuze genoeg. Onze pedagogisch medewerkers dagen de kinderen uit om hun vrije tijd zelf in te vullen.

Michael Oosterbaan, locatiemanager: "We hebben heel veel ruimte binnen en buiten. Bij ons kan je kind in zijn eigen tempo groeien, spelen en ontdekken. Ben je benieuwd naar kinderopvang en buitenschoolse opvang Smallsteps Lokomotief? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding!"
Let op: Met code DOZ/02 ontvang je een leuke goodiebag bij de rondleiding.

Adres: Smallsteps Lokomotief
Phoenixstraat 66, 2611 AM Delft
Tel.: 06-52731587