<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het interieur van één van de woningtypen in De Kreek.
Het interieur van één van de woningtypen in De Kreek.

De Kreek: duurzaam wonen op een steenworp afstand van Delft

DEN HOORN - Nieuwbouwproject De Kreek is wonen op een steenworp afstand van Delft. In Den Hoorn wordt een nieuwbouwwijk gebouwd met duurzame woningen.

De woningen in de eerste fase van De Kreek krijgen veel PV-panelen en hebben een EPC van 0. Hierdoor kunnen ze voordeliger lenen èn hebben ze straks een lage energierekening. Veel banken geven namelijk rentekorting bij een duurzame woning en sinds 1 januari van dit jaar kunnen kopers van een woning met een EPC van 0 een bedrag van 15.000 euro extra lenen. Nog meer goed nieuws: er zijn nog woningen beschikbaar! Voor deze eerste ontwikkelingsfase is er géén wachtlijst.

Plan De Kreek
Het gedifferentieerde plan De Kreek is opgedeeld in drie fasen, waarvan de eerste fase nu in verkoop is. "Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een vrijstaande woning, twee-onder-één-kapwoning of rijwoning", licht projectmanager Lizzy van Zummeren toe. "Er is nog meer te kiezen: door de speelse verkaveling kan men een locatie kiezen die het meest aanspreekt en sommige woningen hebben door de ligging aan De Kreek een entree via een gedeelde brug. Bovendien zijn er drie architectuurstijlen, waardoor ook daar nog een keuze in te maken is." En ze gaat verder: "Kopers kunnen de woningen verder personaliseren met ruwbouwopties, zoals een achteruitbouw of dakkapel. Alle woningen zijn gasloos, wat natuurlijk ook bijdraagt aan de energieprestatie coëfficiënt van 0."

Cittaslow wijk
De Kreek is trouwens niet zo maar een wijk, het is namelijk de eerste Cittaslow wijk van Nederland. Dit betekent dat in het stedenbouwkundig plan de kwaliteit van leefomgeving heel belangrijk is. Het robuuste landschap heeft het karakter van de natuurlijke kreken in Midden-Delfland en biedt volwassenen de ruimte voor ontspanning en sportiviteit. "Voor de kinderen zijn er natuurlijke speeltuinen en is er voldoende ruimte om te spelen", gaat Van Zummeren verder. "De Kreek wordt een waterneutrale woonwijk. Dit wil zeggen dat het zichtbaar voorziet in de eigen waterberging."

Planning
Den Hoorn is een aantrekkelijke woonplaats met volop voorzieningen, zoals winkels, scholen en restaurants. Den Hoorn heeft een goede aansluiting met de A4 en is op fietsafstand gelegen van Delft, met zijn gezellige centrum.
Naar verwachting start de bouw van de eerste fase in het tweede kwartaal van 2019. De bouwtijd is een klein jaar. Overigens zijn de werkzaamheden om de grond bouwrijp te maken al gestart. Er is nog een aantal woningen beschikbaar in De Kreek. Benieuwd welke woningen nog niet verkocht zijn? De beschikbaarheid, de brochure en de prijslijst staan op www.dekreek-denhoorn.nl.
Heeft u interesse in een woning in De Kreek? Via de website kunt u contact opnemen met het verkoopteam.

Verkopend makelaar
De verkoopbegeleiding voor fase 1 van nieuwbouwproject De Kreek is onder andere in handen van het Delftse makelaarskantoor Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars.
Het kantoor is te bereiken via (015) 212 52 88.
Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op
www.vansilfhout.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>