Anneke van Giersbergen trakteert haar publiek op inkijkjes en 'checkt in' bij muziekliefhebbers (Foto: Raymond van Olphen)
Anneke van Giersbergen trakteert haar publiek op inkijkjes en 'checkt in' bij muziekliefhebbers (Foto: Raymond van Olphen)

Inchecken met zangeres van The Gathering

Algemeen

DELFT - In 1994 stond Anneke van Giersbergen voor het eerst op het podium als zangeres van metalpioniers The Gathering en maakte ze als 21-jarige van haar passie haar beroep.

Ze kreeg vrijwel direct wereldwijd erkenning als rockzangeres, maar muzikaal is Anneke altijd haar grenzen blijven verkennen.
Op dinsdag 12 februari komt zij in Theater de Veste zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes, als metalheads betoveren met haar stem.

Inchecken
Het concert heeft de bijzonder titel 'Inchecken' gekregen. Niet vreemd als je bedenkt dat Anneke sinds eind jaren negentig voor optredens de hele wereld over vliegt.
Buenos Aires, Beiroet, Chicago, Helsinki – ze trad op in meer dan 40 landen en geniet nog steeds van het onderweg zijn. Tijdens de vluchten wordt er gekletst, gelachen, worden plannen gemaakt en herinneringen opgehaald.

Inkijkje
Anneke geeft haar publiek tijdens de vliegreis een inkijkje in haar leven vol muziek en onderweg zijn. Ze vertelt anekdotes en zingt mooie akoestische uitvoeringen van songs uit haar 25-jarige carrière.
Ze wordt begeleid door gitarist Ferry Duijsens. Een feest van herkenning voor haar vaste volgers en een verrassende kennismaking voor nieuw publiek.

Aangeraden wordt om snel kaarten te bestellen, want dit concert kan wel eens heel 'hard' gaan...

-Datum/tijd: dinsdag 12 februari, 20.15 uur.

-Titel evenement: Inchecken

-Toegangsprijs: 22,25 euro

Er geldt een kortingsprijs van 20,25 euro voor CJP, studenten, Delftpas, Uitpas & Prometheus.