Terwijl Ernst en Bobbie klungelen in de jungle, kun jij leuke merchandise winnen!
Terwijl Ernst en Bobbie klungelen in de jungle, kun jij leuke merchandise winnen!

Win leuke Ernst & Bobbie merchandise!

RIJSWIJK - Het grappigste soepkippenduo Ernst en Bobbie is al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland.

Daarom vieren zij komend theaterseizoen hun 20-jarig jubileum met een bijzondere nieuwe voorstelling genaamd 'Geklungel in de Jungle'.
Op zondag 10 februari staan zij in de Rijswijkse Schouwburg. In 'Geklungel in de Jungle' staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij. Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben.

Samenvatting
Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden, maar dan ken je Ernst & Bobbie nog niet. Natuurlijk gaat er weer veel, echt heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur gelukkig toch weer goed af.
Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.
Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop op www.ernstbobbie.nl.

Prijsvraag
Fans van het dartele duo opgelet:er kan wat gewonnen worden! Twee merchandise-pakketjes, bestaande uit een Bobbie petje, DVD en CD (van een van de vorige shows). Het enige wat je hoeft te doen is je naam en adres te mailen o.v.v. 'Prijsvraag Ernst & Bobbie' naar: redactie@delftopzondag.nl Onder de inzendingen worden de twee pakketjes verloot. Enne.. vergeet niet naar de voorstelling te gaan volgende week!

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1